Hvem kan lease bil?

Vejhjaelp - Privatleasing

Går du ligesom mange andre med tanker om at lease en bil, men har du svært ved at finde frem til, om du overhovedet må lease? For folk, der ikke kender til leasing, kan der være lidt meget at tage stilling til. Hvad er en førstegangsydelse? Hvad betyder restværdi? Hvilken leasingmodel giver bedst mening for dig?

Før du hopper på hovedet i vores blog om leasing, er det måske rart at vide, om du overhovedet er godkendt til at lease en bil. Det tager vi et kig på her.

Generelt

Hvem kan lease en bil? Når du ønsker at lease en bil, skal du først og fremmest leve op til en lille håndfuld krav. Disse krav handler både om, at det selvfølgelig skal være lovligt at sætte dig bag rattet i en bil, samt at leasingselskabet skal føle sig trygge ved at overdrage deres bil til dig.

25 år og gyldigt kørekort

Hvor gammel skal man være for at lease en bil? Så længe du er fyldt 25 år og selvfølgelig også har et gyldigt kørekort, vil du typisk udfylde det første kriterie for at lease en bil.

Krav til din økonomi

Stilles der krav til ens økonomi, hvis man ønsker at lease? Det korte svar er ja. Udover at være i stand til at betale førstegangsydelsen, dvs. den indledningsvise udbetaling for at overtage brugsretten til bilen, skal leasingselskabet også være tilpas sikre på, at din økonomi er stabil nok til at rumme den månedlige leasingydelse.

Bopæl i Danmark og ingen RKI

For at lease en bil hos et dansk leasingselskab er det desuden et krav, at du skal have en fast bopæl i Danmark. Derudover er leasingselskaberne naturligvis også interesserede i, at du som leasingtager er i stand til at betale dine regninger. Er du derfor registreret som dårlig betaler i RKI, kan du altså ikke få lov til at lease en bil. 

Bliv klogere på leasing

Hos Fleggaard Auto ønsker vi at klæde dig godt på, før du beslutter dig for at lease din næste bil. Derfor har vi blandt andet også skrevet lidt om vores to leasingtyper, privatleasing og flexleasing, og er du for eksempel interesseret i at lære mere om bilens ejerskab under en leasingaftale, så kan vi også anbefale artiklen “Hvem ejer bilen ved leasing?”.

På vores blog om leasing finder du en masse indlæg, der både giver korte overblik over generelle spørgsmål omkring leasing og går i dybden med de mere komplicerede emner.

Vi sidder klar

Har du spørgsmål angående leasing af bil, eller ønsker du af andre grunde at tale med en af vores dygtige medarbejdere, så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på tlf. 72 13 20 90.

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…