Leasing af bil - hvad er prisen?

kontakt-fleggaardauto

Overalt på internettet kan du læse dig frem til, at du kan spare penge på at lease din næste bil frem for at købe den. Men hvad koster det så, og hvor meget kan du egentlig spare ved at lease? Selvom disse spørgsmål naturligvis har stor betydning for din beslutning, så kan det alligevel ofte være svært at få svar på dem.

Her hos Fleggaard Auto er vi til gengæld helt klare i spyttet om alle vores priser. Er du interesseret i at få billeasing skåret ud i pap, så har vi her samlet et overblik over prisen for at lease en bil, og hvilke forskellige elementer betalingen består af.

Prisen for privatleasing

Ved privatleasing er prisen delt op i to elementer: førstegangsydelsen og den månedlige ydelse. På den måde fungerer privatleasing mere eller mindre ligesom at bo til leje, hvor du først betaler et indskud og herefter en månedlig husleje. Når leasingaftalen når sin slutdato, skal du blot aflevere bilen hos os. Din månedlige betaling stopper, og vi tager os af bilens videre fremtid.

Førstegangsydelsen

For først og fremmest at overtage brugsretten til bilen, skal du lægge en indledningsvis udbetaling, som dækker over en procentdel af bilens aktuelle pris. Denne betaling kaldes også førstegangsydelsen.

Den månedlige ydelse

Prisen for din månedlige ydelse er du selv med til at bestemme, og den afhænger først og fremmest af købsprisen på den bil, du ønsker at lease, samt dit kørselsbehov. På vores side med leasingbiler kan du klikke på en hvilken som helst bil, hvorefter du selv kan ændre på dit kørselsbehov – fra 15.000 – 30.000 km om året – og se, hvad leasingydelsen vil være for den valgte bil. Ved eventuelle tilvalg lægges betalingen for disse oven i leasingydelsen.

FAQ

Hvad koster det at lease en bil?

Prisen for at lease en bil afhænger af købsprisen på den bil, du leaser, dit kørselsbehov og dine ønskede tilvalg. Leaser du en af vores billigste biler med 15.000 km/år uden tilvalg, vil du altså få en billigere aftale, end hvis du leaser en af vores dyrere biler med 30.000 km/år og alle tilvalg.

Hvad er ulemperne ved leasing?

Ved leasing er de samlede omkostninger for bilen som udgangspunkt højere, end hvis du køber den, fordi service, reparation og andre eventuelle udgifter medregnes i prisen. Til gengæld undgår du bilejerens uforudsete udgifter.

Hvad er den rette løsning for dig?

Har du spørgsmål angående vores leasing og de forskellige priser, så står vi altid klar til at vejlede og rådgive på tlf. (+45) 72 13 20 90 eller auto@fleggaard.dk.

Overvejer du, om en anden leasingmodel giver bedre mening for dine behov? I så fald kan du blive klogere på vores flexleasing her.

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…