Fordelagtig leasing

Fleggaard Auto tilbyder brugte erhvervsleasingbiler fra vores moderselskab Fleggaard Leasing, hvor bilerne er blevet professionelt vedligeholdt hos nøje udvalgte samarbejdspartnere, gennem hele leasingperioden.

Derfor er du garanteret en bekymringsfri privatleasingaftale, når du handler hos os.
Bilerne er vel og mærke brugte, men de føles som nye.

Hvorfor Fleggaard Auto

Fleggaard Auto bugner af brugte erhvervsleasingbiler fra vores modeselskab, Fleggaard Leasing A/S, hvor de er blevet professionelt vedligeholdt ved nøje udvalgte samarbejdspartnere gennem hele leasingperioden. Du er dermed så godt som garanteret en bekymringsfri brugtvognsleasing, når du vælger at privatlease din næste brugte bil hos os.

Udover brugte biler med de bedst tænkelige stamtavler, sørger vi selvfølgelig også for, at alle biler gennemgår et værkstedstjek ved en ekstern samarbejdspartner, samt får en ind- og udvendig rengøring, inden de bliver udleveret via vores samarbejdspartner eller leveret.

Selvom bilerne er brugte, føles de som nye.

Mercedes Privatleasing
Fleggaard Auto - kontakt

Alle muligheder for at blive godt kørende

Ved Fleggaard Auto finder du et bredt udvalg af bilbrands. Vi specialiserer os i at give dig den bedste rådgivning i ræset mod drømmebilen, uden at være begrænset af viden om ét bestemt bilbrand eller model.

Om end du er på jagt efter et solidt transportmiddel til den rigtige pris, familiebilen med alt det praktiske udstyr eller den luksuriøse mærkebil: Ja, så er vi der til at give dig lige netop den vejledning, du har brug for.

Privatlease din næste brugte bil online

Privatleasing via Fleggaard Auto, også kaldet re-leasing, foregår digitalt via vores hjemmeside. Vi har ikke et fysisk showroom, men præsenterer udelukkende vores biler online. I samarbejde med vores samarbejdspartner sørger vi for, at den valgte bil bliver klargjort og udleveret med en gennemgang eller leveres på en aftalt adresse. Der dannes en rapport på hver enkelt bil, som er tilgængelig online, hvori du kan se mere om bilens aktuelle stand dokumenteret med billeder.

Vores erfarne rådgivere er altid klare til at hjælpe dig godt på vej med dit valg om den rette bil for dig og dine behov. Rådgivningen foregår online via hjemmesiden, mail og telefon.

køber bil online

Se vores privatleasingbiler:

 
 
 

En del af Fleggaard koncernen

Fleggaard Auto er en del af den danske familiekoncern Fleggaard Holding A/S, som i dag har ca. 1.750 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 7 mia. kroner. Familiekoncernens aktiviteter strækker sig lige fra detail- og grossisthandel, hotel og restaurationsbranchen, erhvervsleasing af biler og varevogne – og nu også salg samt privat- og flexleasing af brugte leasingbiler. 

Vores søster leasingselskab på Sjælland, FOCUS flex leasing er eksperter i flex- og splitleasing. FOCUS flex er kendt for sin professionelle og personlige kundeservice, gode sparring og engagerede medarbejdere.

Hos Fleggaard Auto ønsker vi at tilbyde attraktive biler med de bedste stamtavler dvs. ung alder, lav kilometerstand og pletfri skadehistorik. Vores biler er brugte erhvervsleasingbiler, nøje udvalgt fra vores moderselskab, Fleggaard Leasing kender alle biler indgående, da de er blevet vedligeholdt professionelt hos udvalgte partnerværksteder igennem hele leasingperioden. Dette dybdegående kendskab kommer vores bilglade kunder til gode. 

Fleggaard holding

Skal du fortsat være godt kørende?

Du har mulighed for at starte på en ny privatleasingaftale, samme dag din nuværende aftale udløber. 

Kontaktformular

Kontakt Nicolaj direkte eller udfyld formularen, så vender han retur hurtigst muligt (typisk indenfor 24 timer i hverdage).

Nicolaj Boye Juul - Bilrådgiver Fleggaard Auto

Nicolaj Boye Juul

Bilrådgiver

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sørger for at holde dig opdateret med de mest relevante nyheder inden for bilbranchen. (Vi sender højst 2 mails månedligt)

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…