Privatleasing uden uforudsete udgifter

Hos Fleggaard Auto ønsker vi at tilbyde vores kunder attraktive biler med de bedste stamtavler dvs. ung alder, lav kilometerstand og pletfri skadeshistorik. Altid inklusiv service og reparation.

Privatlease din næste bil og få den leveret i løbet af 10 arbejdsdage

Find din ønskede bil og kontakt os, vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 

Leasing af bil
- slut med uforudsete udgifter

Privatleasing er for dig, der ønsker at samle biludgifterne. Du har mulighed for at tilkøbe en attraktiv kasko- og ansvarsforsikring. Derudover har du mulighed for at tilkøbe vejhjælp, vinterdæk og ekstra km.

Det eneste, udover den månedlige leasingydelse, du skal medregne i dit bilbudget er således ejerafgift og brændstof.

Med en privatleasingaftale er det derfor slut med dyre, 
uforudsete regninger i din biløkonomi.

Lavere kapitalbinding
- mere udskiftning

Udover en stabil biløkonomi, får du en lavere kapitalbinding ved en privatleasingaftale. Aftalen løber oftest over 24-36 måneder, hvorefter vi tager bilen retur. Du skal derfor ikke bekymre dig om afgiftsændringer og afskrivning på bilen.

Når aftalen udløber, har du mulighed for at få en ny bil udleveret, samme dag du afleverer den nuværende leasingbil. På den måde kan du fortsætte med at være godt kørende, uden at skulle bekymre dig om et evt. tab på den første bil.

Vi indestår nemlig for restværdien på bilen, IKKE dig.

Leasing af bil til private

Hos Fleggaard Auto tilbyder vi privatleasing af vores brugte leasingbiler. Bilerne er tidligere erhvervsleasingbiler fra vores moderselskab Fleggaard Leasing. Vi kender derfor bilernes fulde historik og udvælger kun de absolut bedste modeller til dig.

Har du nogle spørgsmål til privatleasing?

Kontakt Nicolaj direkte eller udfyld formularen, så vender han retur hurtigst muligt (typisk indenfor 24 timer i hverdage).

Nicolaj Boye Juul - Bilrådgiver Fleggaard Auto

Nicolaj Boye Juul

Bilrådgiver

Nyttig viden

Læs om vores service- & tilvalgsprodukter

FAQ

Læs her vores oftest stillede spørgsmål til privatleasing. Vi håber du finder svar på det du søger, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi samarbejder med BCA bilauktion som har adresse på: Auktionsvej 8, DK-7120 Vejle. 

De sørger for udlevering af din privatleasingbil. Du kan også vælge at få bilen leveret på din adresse mod et gebyr. 

Kasko- og ansvarsforsikring er et tilvalg til din privatleasingaftale – selvrisikoen er på kr. 5.000,-

Læs mere om forsikringspolicen her.

Forsikringen dækker dig selv samt eksempelvis din kone, bror eller dine forældre ved udlån. 

Bilen må ikke bruges til udlejningsformål såsom Gomore eller lignende.

Du må gerne købe dine egne vinterdæk og montere dem, bilen skal dog leveres tilbage på de originale sommerhjul, som bilen bliver leveret med.

Kontakt Fleggaard Auto – teknisk afdeling på tlf. +45 72 13 20 60 og orientér dem om skadens omfang. Anmeld skaden til dit eget forsikringsselskab. 

Enhver skade, som ikke er dækket af forsikringen, skal afholdes af leasingtageren.

Via re-leasing konceptet ved Fleggaard Auto er det kun muligt at privatlease bilerne på hjemmesiden. Hvis du ønsker at flexlease en bil, som vi ikke har på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige rådgivere ved Fleggaard Leasing.

Vi anvender standard aftaletype og vilkår fra FDM.

Når du privatleaser, kan du skifte bil løbende, som dine bilbehov ændrer sig.

Et bilkøb finansieres over en længere årrække, hvorfor man som bilkøber skal gøre sig en del tanker om, hvilken bil man har behov for de næste mange år.

Med en privatleasing aftale, kan du løbende udskifte bilen som dine bilbehov ændres, uden at skulle hæfte for en større kapitalbinding, og bekymre dig om eventuelle værditab på bilen. 

Med privatleasing skal du i det hele taget slet ikke bekymre dig om afgiftsændringer, værditab eller mekaniske skader, du hæfter ikke for nogen af delene, det gør vi.

Du kan derfor roligt skifte fra én privatleasingaftale til en ny, uden at skulle tænke på et eventuelt tab, som kan forekomme ved udskiftning af et finansieret bilkøb, som endnu ikke er færdigbetalt. 

Skulle du mod forventning ikke have fundet svar på dit spørgsmål i vores FAQ-sektion, så kontakt os på knappen herunder for personlig betjening.

Hvorfor privatlease hos Fleggaard Auto

Ved en privatleasing aftale hos Fleggaard Auto, har du muligheden for at køre i en ny brugt bil, til en fast månedlig ydelse – uden uforudsete regninger. Den månedlige ydelse du betaler er inklusiv service og reparationsaftale, dertil tilbyder vi attraktive forsikringsaftaler – privatleasing er derfor en fordel for dig, der foretrækker at køre i en ny brugt bil, hvor du kender alle dine biludgifter på forhånd. 

Du privatleaser som udgangspunkt bilen over en periode på 24-36 måneder, alt efter hvad der passer til dine kørselsbehov. Når aftalen udløber, har du mulighed for at få udleveret en ny bil, på en ny privatleasingkontrakt, samme dag du indleverer den første leasingbil. På den måde kan du fortsætte med at være godt kørende, uden at skulle bekymre dig om afgiftsændringer, værditab, reparationer eller service på bilen.

OBS. Når man vælger en billeasing, er det dog vigtigt at man kender sit kørselsbehov på forhånd, da antallet af kilometer man kører, har en indflydelse på den månedlige ydelse. Det er dog muligt at tilkøbe ekstra kilometer, hvis man får behov for at køre længere end oprindelig aftalt. De ekstra tilkøbte kilometer som du ikke får brugt, bliver tilbagebetalt efter aftalens udløb.

Brugte leasingbiler - største værditab er mistet

Vores udvalg af biler, er brugte leasingbiler. Bilerne er dermed fyldt med ekstraudstyr, som der ikke skal betales ekstra for – det er allerede i bilen! Derudover er det største værditab af bilen allerede mistet, samtidig med at registreringsafgiften er lavere, end hvad den ville være på en ny bil. 

Der er derfor en del penge at spare, ved leasing af en brugt bil, frem for en ny bil.

Stort udvalg af bilmærker

Fleggaard Leasing udbyder leasingbiler fra stort set alle bilmærker, hvilket gør at vi hos Fleggaard Auto, har et bredt udvalg af bilmærker og modeller. Du kan derfor bekvemt finde lige akkurat den bil du drømmer om direkte på vores hjemmeside. 

Tilbyder flere former for leasing

Udover privatleasing, tilbyder vi også flexleasing. Flexleasing er for dig der ønsker en større fleksibilitet ved leasingaftalen – her betales der kun en forholdsmæssig afgift, dog betaler du selv for forsikring på bilen. Efter leasingaftalens udløb, skal du enten købe bilen eller sælge den for restværdien som bilen står til – vi hjælper selvfølgelig gerne med at få bilen solgt, hvis du gerne vil slippe for selv at stå for handlen. Læs mere om flexleasing her.

FDM privatleasing kontrakt

Vi anvender udelukkende FDM-godkendte privatleasingkontrakter.
Læs mere om FDM leasingkontrakter, samt hvilke fordele det har for dig som kunde.

Kender alle bilernes historik

Alle biler hos Fleggaard Auto, er brugte leasingbiler fra Fleggaard Leasing. Bilerne hos os er nøje udvalgt blandt hundredevis af leasingbiler, og kun de bedste modeller med pletfri skadehistorik, ung alder og lav kilometerstand udvælges. Derudover har alle bilerne været professionelt vedligeholdt hos udvalgte partnerværksteder gennem hele leasingperioden, hvilket gør at vi kender bilernes fulde historik. Derudover gennemgår alle biler en Applus BrugtbilsAttest samt en klargøring, for at sikre os, at bilen lever op til vores kvalitetskrav, og fremstår som en ny bil.

Ved at privatlease en brugt bil hos Fleggaard Auto, er du dermed sikret en bil med den bedst tænkelige stamtavle, til den bedste pris.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sørger for at holde dig opdateret med de mest relevante nyheder inden for bilbranchen. (Vi sender højst 2 mails månedligt)

Åbningstider Sommer

Vi holder lukket i uge 29 (fra d. 15. juli – d. 21. juli) grundet sommerferie, men er tilbage igen mandag d. 22. juli.

Henvendelser fra uge 29 vil blive besvaret hurtigst muligt i uge 30. Vi ønsker jer en rigtig god sommer.

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…