Indregistrering af bil

privatleasing bil

Har du styr på indregistreringens betydning for din leasingaftale? Datoen for bilens indregistrering kan have indflydelse på udgifterne i din leasingaftale, og derfor bør du tage stilling til, om du vægter en spritny bil højest, eller om du foretrækker en billigere leasingaftale.

Hos Fleggaard Auto prioriterer vi at finde den leasingaftale, der passer allerbedst til dig, og derfor er vi altid villige til at hjælpe dig med at træffe den rette beslutning. I det følgende kan du få et indblik i din bils indregistrering, og hvad den betyder for din leasingaftale. 

Hvad betyder indregistrering?

Bilens dato for første indregistrering fungerer som bilens fødselsattest. Det er med andre ord den dato, der bestemmer bilens alder, og når det kommer til leasing, så har den leasede bils alder betydning for bilens pris. Der er til gengæld forskel på, om du vælger flexleasing eller privatleasing.

Hvis du ønsker at flexlease en bil, kan du både vælge mellem danske og tyske biler. Er der tale om en tysk bil, så skal den naturligvis hentes hjem, registreres og udstyres med danske nummerplader, før den er din. Dette har dog ikke betydning for bilens alder, der altid bestemmes af datoen for første indregistrering, uanset hvor den er foretaget.

Indregistrering af bil ved flexleasing

Ved flexleasing betaler du en procentdel af bilens registreringsafgift oven i din månedlige leasingydelse. I den forbindelse har bilens alder indflydelse på, hvor stor en procentdel af afgiften du skal betale. Du får med andre ord en finansiel fordel ved at lease en nyere brugt bil frem for en helt ny bil.

Pris for indregistrering af bil ved flexleasing

En nyere brugt bil vil sige en bil, der er indregistreret for mindst 3 måneder – dog allerhelst for 36 måneder siden. Ved at lease en bil, der er indregistreret for mindst 36 måneder siden, skal du nemlig betale en væsentligt mindre procentdel af registreringsafgiften end ved en helt ny bill:

  • 0 – 3 mdr: 2 % af bilens registreringsafgift betales pr. påbegyndt måned
  • 3 – 36 mdr: 1 % af bilens registreringsafgift betales pr. påbegyndt måned
  • Over 36 mdr: 0,5 % af bilens registreringsafgift betales pr. påbegyndt måned

Indregistrering af bil ved privatleasing

Ved privatleasing er bilen teknisk set vores – vi lejer den bare ud til dig og tager os af alle de forskellige, uforudsete udgifter, du ikke selv ønsker at bøvle med. I den forbindelse skal du heller ikke belemres med at betale af på bilens registreringsafgift. Du betaler førstegangsydelsen og din månedlige leasingydelse – det er det.

FAQ

Hvad koster indregistrering af bil?

Indregistrering af bil koster 1.180 kr for et sæt nummerplader samt 200 kr. i gebyr til Motorstyrelsen.

Hvor lang tid tager det at indregistrere en bil?

Det går hurtigt at indregistrere en bil. Efter indregistreringen får du udleveret en kvittering, der fungerer som midlertidig registreringsattest, så du kan køre i bilen med det samme. Den rigtige registreringsattest sendes til dig med posten med en leveringstid på op til 10 dage.

Hvad er den rette løsning for dig?

Måtte du have spørgsmål angående indregistrering, så står vi altid klar til at vejlede og rådgive på tlf. (+45) 72 13 20 90 eller auto@fleggaard.dk.

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…