Leasing og førstegangsydelse

Med en leasingaftale slipper du for at lægge et stort beløb for at få lov at sætte dig bag rattet i din bil, og dette er naturligvis en af grundene til leasingbilernes stigende propularitet. Til gengæld er der i stedet tre nøgletal at forholde sig til: månedlig ydelse, restværdi og førstegangsydelse.

Men hvad er værd at vide om disse nøgletal? Hvordan har de indflydelse på din leasingaftale, og hvilken betydning har de for dit budget? Læs med her og bliv klogere på førstegangsydelsen ved leasing.

 

Hvad er førstegangsydelse ved leasing?

Ved begyndelsen af din leasingaftale skal du betale et beløb for overtage brugsretten af den leasede bil fra os. Dette beløb kaldes førstegangsydelsen.

Beløbet dækker en procentdel af bilens fulde købsproces, og derfor vil beløbet naturligvis variere alt efter den leasede bils prisklasse. Derudover vil størrelsen på førstegangsydelsens beløb også hænge sammen med kilometerbegrænsningen i leasingaftalen.

Sagt med andre ord: hvis du vælger at lease en bil fra en dyrere prisklasse med en større kørselsbehov vil førstegangsydelsen koste mere, end hvis du leaser en bil fra en billigere prisklasse med et mindre kørselsbehov.

 

Andre indflydelser på førstegangsydelsen

Den leasede bils prisklasse og det aftalte kørselsbehov er dog ikke det eneste, der har indflydelse på førstegangsydelsens omfang. Både den månedlige ydelse og bilens restværdi er også med til at bestemme, hvad du skal betale for at sætte dig bag rattet i din leasingbil.

Førstegangsydelsen, den månedlige ydelse og restværdien har gensidig indflydelse på hinanden. De forskellige beløb kan nemlig justeres i forhold til hinanden, og foretrækker du f.eks. en billigere førstegangsydelse, så kan du i stedet betale en dyrere månedlig ydelse og omvendt.

 

Undgå restværdien ved at privatlease

Vælger du at flexlease, så kan restværdien også have indflydelse på din leasingaftale. Restværdien er bilens værdi efter leasingaftalens ophør, og medmindre du vælger at lease bilen igen, skal du enten indfri beløbet eller sælge bilen videre til en ny køber.

Ved at privatlease hos Fleggaard Auto tager vi os af bilens fremtid, når din leasingaftale slutter, og vi indestår for 100% af restværdien.

 

Stor eller lille førstegangsydelse?

Men hvad er så bedst – en stor eller lille førstegangsydelse? Med et større beløb i førstegangsydelse kan du sænke din månedlige ydelse. Omvendt kan du også vælge at betale et mindre beløb i førstegangsydelse, men dette vil selvfølgelig have indflydelse på den månedlige ydelse.

Er du klar til at finde den bil, du ønsker at lease, eller er du stadig lidt usikker på fordelene og ulemperne ved leasing? I så fald kan du blive klogere på registreringsafgift her, og i vores sektion om nyttig viden kan du læse om vores service- og tilvalgsprodukter.

Åbningstider Sommer

Vi holder lukket i uge 29 (fra d. 15. juli – d. 21. juli) grundet sommerferie, men er tilbage igen mandag d. 22. juli.

Henvendelser fra uge 29 vil blive besvaret hurtigst muligt i uge 30. Vi ønsker jer en rigtig god sommer.

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…