Restværdi ved leasing

Fleggaard Auto - Privatleasing bannerbillede

Når du overvejer at lease en bil, skal du typisk forholde dig til tre overordnede nøgletal: førstegangsydelse, månedlig ydelse og restværdi. Førstegangsydelsen er det beløb du betaler for at overtage brugsretten af den leasede bil, mens den månedlige ydelse fungerer som et abonnementsbaseret beløb.

Vælger du at privatlease hos os, så behøver du ikke at bekymre dig om restværdien. Men hvad er restværdi, og hvornår er det relevant for dig at forholde dig til den? Læs med her og få et overblik over restværdi ved leasing.

 

Hvad er restværdi?

Restværdien er det beløb, som leasingbilen forventes at blive solgt for, når leasingperioden er nået til vejs ende. Ved finansiel leasing, som også uddybes længere nede, er det nemlig et krav, at du ved leasingaftalens udløb enten køber bilen eller selv står for at sælge bilen videre, medmindre du laver en ny leasingaftale med den samme bil.Denne proces skal vi som leasingselskab nok være behjælpelige med.

Ved leasingaftalens start betaler du en førstegangsydelse. Under din leasingperiode har du så en fast månedlig ydelse, som løbende betaler bilens registreringsafgift til staten. Når leasingaftalen slutter, har du derfor kun betalt en del af bilens fulde pris, og derfor skal restværdien af beløbet betales.

Restværdien aftales forud for leasingperiodens start, altså før du skriver under på aftalen, og i den forbindelse er det selvfølgelig vigtigt, at restværdien sættes realistisk. Hvis det ikke er tilfældet, kan du nemlig risikere et potentielt tab på bilen, når du selv skal sælge den videre.

 

Hvad betyder restværdi ved leasing?

Om din leasingaftale indeholder en restværdi, afhænger af om du vælger operationel leasing, også kaldet privatleasing, eller finansiel leasing, også kaldet flexleasing. Du kan læse mere om forskellene på operationel og finansiel leasing samt fordele og ulemper ved begge dele herunder.

 

Finansiel leasing

Finansiel leasing kan tolkes sådan, at bilen teknisk set er din. Men frem for at betale en bilforhandler – enten af egen lomme eller gennem et lån i banken, så køber du bilen af leasingselskabet gennem tre forskellige betalinger: førstegangsydelsen, den månedlige ydelse og restværdien.

Finansiel leasing minder derfor meget om et rentefrit billån, og er du interesseret i en eksklusiv bil i en dyrere prisklasse, så kan du med finansiel leasing få mulighed for at sprede betalingen ud over flere omgange. Husk blot at du med en finansiel leasingaftale, er forpligtet til at finde en køber eller selv købe bilen når aftalen er slut.

 

Operationel leasing

Operationel leasing kan tolkes sådan, at du lejer den leasede bil af leasingselskabet. Bilen tilhører altså leasingselskabet både under og efter leasingperioden, og derfor kræves der ingen afdragsordning eller restværdi for betaling af bilens købspris.

I stedet betaler du et månedligt beløb for at bruge bilen, og her hos Fleggaard Auto inkluderer det både service og reparation. Derudover tilbyder vi også attraktive forsikringsaftaler, hvis du ønsker at blive 100% bekymringsfri.

 

Slip for at betale restværdi

Ønsker du ganske simpelt bare at lease en bil, så er operationel privatleasing uden tvivl det mest overskuelige valg. Vi sætter os ned og laver en aftale, der giver mening ift. dit kørselsbehov og budget, og ved aftalens slutdato skal du blot levere bilen tilbage til os, og så klarer vi alt det praktiske.

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…