Hvilken bil er billigst at lease?

Privatlease bil online

Når du køber en bil, bestemmes prisen hovedsageligt af bilmodellen. Leasing er lidt anderledes, og udover at beslutte dig for den rette bilmodel bør du også forholde dig til de øvrige omkostninger inkluderet i din leasingaftale for at finde frem til den billigste aftale for dig.

Men hvilken bil er billigst at lease, hvis man kun forholder sig til bilen, og er det f.eks. billigere at lease elbiler frem for benzinbiler eller omvendt? Læs med her og bliv klogere på hvilken bil, der er billigst at lease for dig.

Større biler giver større besparelser

Først og fremmest er det værd at pointere, at det i nogle tilfælde kan være billigere at købe din bil frem for at lease den – særligt når det gælder mikro- og minibiler. En af de helt store fordele ved leasing er, at frem for at betale et dyrt engangsbeløb får du din betaling delt op i små, procentvise bidder. På den måde har du mest at spare ved at lease en større bil med en højere købspris frem for en mindre bil med en lavere købspris.

Generelle leasingomkostninger

Ved privatleasing bestemmes den samlede pris ud fra flere faktorer, herunder obligatoriske forsikringer, valgfrie forsikringer, kørselsbehov og naturligvis også bilmodellen. Uanset om du køber eller leaser, skal din bil altid være ansvarsforsikret, og i mange tilfælde er det desuden et krav fra leasingselskabets side, at din bil også er kaskoforsikret.

Hos Fleggaard Auto tilbyder vi en samlet ansvars-, kasko og afleveringsforsikring for 555 kr./md. På den måde er du solidt dækket i tilfælde af eventuelle uheld, og samtidig er vi også sikre på at få en fin og funktionsdygtig bil tilbage, når din leasingperiode rammer slutdatoen.

Privatleasing hos Fleggaard Auto

Hos Fleggaard Auto har vi specialiseret os i privatleasing, hvilket der er rigtig mange gode grunde til. Sammenlignet med andre modeller tilbyder privatleasing både færre bekymringer og stor gennemsigtighed, og er du interesseret i at blive klogere på privatleasing, så kan vi blandt andet anbefale at læse lidt om de forskellige fordele ved privatleasing samt prisen for privatleasing.

Vi hjælper gerne

Har du spørgsmål angående privatleasing, vores bilmodeller eller noget helt tredje? Uanset hvad du er i tvivl om, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 72 13 20 90 og tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere.

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…