Hvad er fordelen ved privatleasing?

BMW privatleasing

Med privatleasing er det langt nemmere at have en bil til rådighed, end hvis du ejer den. Alt efter hvor meget du ønsker at betale i månedlig ydelse, har du mulighed for at betale din vej ud af enhver form for bekymring relateret til bilens tilstand.

Privatleasing fungerer nemlig på den måde, at du og leasingselskabet fastsætter en månedlig ydelse, som du betaler for at eje bilen midlertidigt. Ydelsen bestemmes ud fra dit forventede antal kørte kilometer, om du vil have bilen forsikret samt andre tilkøb.

Hvornår kan privatleasing betale sig?

Privatleasing svarer på mange måder til at bo til leje frem for at købe sit eget hjem. Frem for at lægge et stort beløb for at få ejerskab over en bil, så ‘lejer’ du i stedet bilen over en bestemt tidsperiode, som du og leasingselskabet bliver enige om.

Typisk vil leasingperioden strække sig over 24-36 måneder. Er der sket ændringer i dit liv, som gør, at du har brug for en bil over en vis periode, så kan du med privatleasing ganske simpelt lave en aftale, der strækker sig over denne periode.

Skift bil oftere

Privatleasing er også en fordel for dig, der frem for at købe en bil er interesseret i at prøve en bil af uden at være bundet til den. Med privatleasing kan du f.eks. lease en bil i to år, og hvis du ved leasingaftalens ophør stadig er vild med bilen, så kan du jo vælge at privatlease den samme model på ny.

Er du interesseret i at prøve en ny bil, så kan du jo løbende holde dig opdateret på vores udvalg af biler. Når din aktuelle leasingaftale når sin slutdato, så kan vi udstyre dig med en ny leasingaftale på en ny bil samme dag.

Med andre leasingaftaler hos andre virksomheder, kan du efter slutdatoen, ende med

selv at stå for ansvaret med at sælge bilen videre til en ny ejer, hvis du da ikke selv skal indfri restværdien i bilen. Privatleasing hos Fleggaard Auto er en fuldstændig bekymringsfri måde at have bil, og når leasingperioden slutter, så hører bilens videre fremtid under leasingselskabets ansvar.

Slut med bilejerens bekymringer

Bilen er ikke officielt din egen, men skulle der til gengæld ske noget med bilen, så har du absolut ingen grund til bekymring. Med en privatleasingaftale har leasingselskabet ansvaret for både reparation og service af bilen, og hvis du foretrækker yderligere økonomisk sikkerhed, så er det heller intet problem.

Her hos Fleggaard Auto kan du foruden service og reparation, der automatisk følger med i aftalen, også få vejhjælp, glasforsikring, vinterhjul og forsikring med tilbageleverings-forsikring som tilkøb. Med privatleasing gennem Fleggaard Auto, har du derfor mulighed for at fjerne enhver bekymring, og sammenlignet med livet som bilejer giver privatleasing en langt større forudsigelighed i dit bilbudget.

Er du interesseret i at læse mere om privatleasing? 

Vi kan varmt anbefale vores side om privatleasing, hvor du kan klikke dig videre til forskellige underemner. Du kan også få et samlet overblik over privatleasing ved at klikke her, og skulle du være interesseret i andre leasingaftaler, så har vi også lidt om forskellen på flexleasing og privatleasing

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…