Skal man betale forsikring ved leasing?

Er du i tvivl om, hvordan leasing af bil fungerer i forhold til forsikring? På mange punkter er det både nemmere og mere bekymringsfrit at lease en bil frem for selv at eje den, og med det rette leasingselskab i ryggen er det også tilfældet, når det kommer til forsikring.

Men når du nu engang blot leaser din bil, er det så dig eller dit leasingselskab, der betaler forsikringen? I det følgende giver vi et kort overblik over forsikringsforholdene i en leasingaftale.

 

Hvem betaler forsikring ved leasing?

Skal man selv betale forsikring ved leasing? Det korte svar er: ja. Ved leasing af bil gælder de samme love og regler for forsikring, som hvis du selv ejer bilen. Teknisk set tilhører bilen dit leasingselskab, men fordi du overtager brugsretten til bilen, er det også dig, der hæfter for forsikring af bilen.

 

Lovpligtig forsikring

Når det handler om forsikring af leasingbiler, er der visse love og regler for, hvilke forsikringer der skal tegnes, og hvilke forsikringer der er op til leasingtageren. Uanset om du køber eller leaser din bil, skal den altid være ansvarsforsikret. Denne forsikring dækker skader eller personskade påført tredjepart som følge af din brug af bilen, sådan så du er sikret mod eventuelle erstatningskrav fra skadede parter.

 

Obligatorisk forsikring

Den største forskel på forsikring af leasingbil og egen bil er, at det foruden at tegne en ansvarsforsikring også er obligatorisk at tegne en kaskoforsikring. Dette skyldes, at leasingselskabet stadig ejer bilen, når din leasingaftale slutter, og derfor har de naturligvis en interesse i at få en fin og funktionsdygtig bil tilbage, som enten kan leases på ny eller sælges videre.

 

Dine forsikringsmuligheder hos Fleggaard Auto

Når du privatleaser hos Fleggaard Auto, tilbyder vi en attraktiv forsikringspakke fra Købstædernes Forsikring oven i din leasingaftale. Her får du både de lovmæssige og obligatoriske krav til forsikring af bilen samt en række personlige tilvalg.

Om du vælger vores løsning eller foretrækker andre muligheder, det bestemmer du naturligvis selv. Men ønsker du at forsikre din bil hos et andet forsikringsselskab, så husk endelig at service og reparation allerede indgår i vores leasingaftaler selv uden forsikring.

 

Kasko- og ansvarsforsikring for 555 kr./md

Uanset hvilken bil, du vælger at lease, får du her hos Fleggaard Auto både kasko- og ansvarsforsikring med i aftalen for 555 kr./md. Derudover indeholder forsikringsaftalen også en tilbageleveringsforsikring, som sikrer dig mod regninger for uforudsete småskader, når du leverer din bil tilbage til os ved leasingaftalens slutdato.

 

Flere forsikringer som tilvalg

Foruden Kasko- og ansvarsforsikring med automatisk tilbageleveringsforskring samt gratis service og reparation tilbyder vi også en række tilvalg, som du frit kan tilføje eller afslå. Disse tilvalg inkluderer:

  • Vejhjælp: 50 kr./md
  • Glasforsikring: 75 kr./md
  • Vinterhjulsaftale: 450 kr./md

 

Find ud af mere

Har du spørgsmål angående forsikring under leasingaftaler, så er du altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere på tlf. 72 13 20 90.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal købe eller lease din bil, eller om privatleasing er den rette leasingmodel for dig? Følg de to links for at få et overblik.

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…