Hvad er privatleasing?

Fleggaard Auto - Privatleasing bannerbillede

Privatleasing af bil vil kort og godt sige, at du leaser – eller lejer – din bil til en fast månedlig ydelse. Den månedlige ydelse fungerer som et abonnement, hvor du betaler for det antal kilometer, du kører, og for dine valgte tilkøb – herunder f.eks. forsikring, vinterdæk eller ekstra kilometer.

Privatleasing er med andre ord for dig, der ønsker alle fordelene ved at have din egen bil men uden at skulle døje med bilejerens økonomiske bekymringer og uforudsete udgifter.

Ingen uforudsete udgifter

Med privatleasing er der ingen økonomiske overraskelser. Du betaler ganske enkelt bare for dine kørselsbehov samt for service og reparation – og ja, det gælder alle reparationer og services. Derudover tilbyder vi også nogle attraktive forsikringsaftaler, som du frit kan vælge at tilkøbe.

Det eneste, vi ikke kan hjælpe dig med, er sådan set din ejerafgift og dit brændstofforbrug. Men på bortset fra det så er vi faktisk i stand til at samle alle øvrige udgifter til din bil i én samlet aftale, sådan så du får et komplet overblik og en fast pris på dit bilbudget.

Kend dit kørselsbehov

Når du privatleaser er det klart en fordel, hvis du har et godt kendskab til dit kørselsbehov. Det antal kilometer, du kører, har naturligvis indflydelse på den samlede pris i din aftale, og derfor giver det selvfølgelig mening at ramme så tæt på som muligt. 

Skulle der ske afvigelser i dit kørselsbehov, så er det selvfølgelig intet problem. Får du i løbet af din leasingperiode brug for at køre mere end forventet, så er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer – og det er desuden fuldstændig risikofrit. Får du ikke brugt alle dine ekstra kilometer, ja så får du bare pengene tilbage efter aftalens udløb. 

Varighed for privatleasing

Hvor lang tid varer en privatleasing? Som udgangspunkt er bilen til rådighed over en periode på 24-36 måneder, alt afhængig af hvordan dine behov ser ud. Herefter afleverer du din bil hos os, og ønsker du at privatlease en ny bil, ja så kan du få en ny bil på en ny kontrakt selvsamme dag.

Med en leasingaftale på 24-36 måneder behøver du ikke at forholde dig til afgiftsændringer og afskrivning på bilen. Vi overtager restværdien på bilen, sådan så du ikke skal bekymre dig om andet end at finde ud af, hvilken bil du vil privatlease denne gang.

Hvilke biler kan man privatlease?

Hos Fleggaard Auto tilbyder vi udelukkende brugte biler til privatleasing, vi får nemlig alle vores biler fra vores moderselskab, Fleggaard Leasing, derfor har bilerne typisk en masse ekstraudstyr helt uden ekstra omkostninger.

Alle vores biler er forholdsvis nye med et lavt antal kørte kilometer og en pletfri skadeshistorik. Foruden professionel vedligeholdelse under leasingperioden gennemgår alle bilerne en Applus BrugtbilsAttest. På den måde kan vi sikre os, at vores biler altid lever op til vores høje kvalitetskrav. Er du interesseret i at lære mere om privatleasing, så kan du klikke her.

Vi kan også anbefale vores side om fordelene ved privatleasing, og er du usikker på, om privatleasing er den bedste løsning for dig, så kan du med fordel tage et kig på vores sammenligning af flexleasing og privatleasing.

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…