Peugeot privatleasing hos Fleggaard Auto

Hos Fleggaard Auto kan du finde din nye Peugeot i vores udvalg af brugte leasingbiler. Vi tilbyder nemlig Peugeot privatleasing med brugte biler, som tidligere har været brugt som erhvervsbiler i moderselskabet, Fleggaard Leasing. Det betyder også, at vi har et dybdegående kendskab til bilernes historik, og vi udvælger naturligvis kun de bedste modeller til vores privatleasing

Se vores udvalg her:

Andre biler:

 
 
 

Lad Fleggaard Auto sørge for Peugeot privatleasing

Med Peugeot privatleasing hos os samler vi alle dine biludgifter under ét tag. Det vil sige, at den månedlige ydelse inkluderer serviceaftale, reparationer, ansvars- og kaskoforsikring samt tilbageleveringsforsikring. Det eneste, du selv skal medregne i dit budget, ud over den månedlige ydelse, er ejerafgift og brændstof. Har du brug for ekstra km, vejhjælp eller vinterdæk, har du mulighed for at tilkøbe det.

Ved at indgå en Peugeot privatleasing hos Fleggaard Auto får du fingrene i en gennemsigtig og stabil leasingaftale. Vi mener nemlig, det skal være slut med uforudsete og ikke mindst dyre regninger i din biløkonomi. Hos Fleggaard Auto tilbyder vi også en lavere kapitalbinding på enten 24 eller 36 måneder, hvilket betyder, du også kan skifte bil oftere. Når din Peugeot privatleasingaftale slutter, afleverer du blot bilen hos os. Ønsker du at fortsætte med leasing hos os, stiller vi naturligvis også en ny brugt leasingbil til rådighed den dag, du afleverer din nuværende. Hos Fleggaard Auto skal du hverken bekymre dig om dyre og uforudsete biludgifter, afgiftsændringer eller dyre afskrivninger.

Kontaktformular

Vil du vide mere, eller har du nogle spørgsmål?

Kontakt Nicolaj direkte eller udfyld formularen, så vender han retur hurtigst muligt (Typisk indenfor 24 timer i hverdage)

Nicolaj Boye Juul - Bilrådgiver Fleggaard Auto

Nicolaj Boye Juul

Bilrådgiver

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…