Peugeot privatleasing hos Fleggaard Auto

Hos Fleggaard Auto kan du finde din nye Peugeot i vores udvalg af brugte leasingbiler. Vi tilbyder nemlig Peugeot privatleasing med brugte biler, som tidligere har været brugt som erhvervsbiler i moderselskabet, Fleggaard Leasing. Det betyder også, at vi har et dybdegående kendskab til bilernes historik, og vi udvælger naturligvis kun de bedste modeller til vores privatleasing. 

Loading...
12345

Søg blandt vores 163 biler

Lad Fleggaard Auto sørge for Peugeot privatleasing

Med Peugeot privatleasing hos os samler vi alle dine biludgifter under ét tag. Det vil sige, at den månedlige ydelse inkluderer serviceaftale, reparationer, ansvars- og kaskoforsikring samt tilbageleveringsforsikring. Det eneste, du selv skal medregne i dit budget, ud over den månedlige ydelse, er ejerafgift og brændstof. Har du brug for ekstra km, vejhjælp eller vinterdæk, har du mulighed for at tilkøbe det.

Ved at indgå en Peugeot privatleasing hos Fleggaard Auto får du fingrene i en gennemsigtig og stabil leasingaftale. Vi mener nemlig, det skal være slut med uforudsete og ikke mindst dyre regninger i din biløkonomi. Hos Fleggaard Auto tilbyder vi også en lavere kapitalbinding på enten 24 eller 36 måneder, hvilket betyder, du også kan skifte bil oftere. Når din Peugeot privatleasingaftale slutter, afleverer du blot bilen hos os. Ønsker du at fortsætte med leasing hos os, stiller vi naturligvis også en ny brugt leasingbil til rådighed den dag, du afleverer din nuværende. Hos Fleggaard Auto skal du hverken bekymre dig om dyre og uforudsete biludgifter, afgiftsændringer eller dyre afskrivninger.