Hvad er med i leasing af bil?

køber bil online

Leasing af bil kan foregå på flere forskellige måder, der tilbyder hver deres fordele. Med flexleasing kan du f.eks. minimere registreringsafgiften på en dyr bil, og med splitleasing har du og din arbejdsgiver mulighed for at deles om omkostningerne for at lease din bil.

Men hvad er med i en leasingaftale, når du privatleaser, og hvorfor kan det give bedre mening end f.eks. flexleasing? I det følgende vil vi dykke ned i opbygningen af din leasingaftale og give et overblik over dine valgmuligheder, og hvilken betydning de har for din aftale.

Privatleasing sammenlignet med andre leasingmodeller

Privatleasing kan ses som leasingens svar på all inclusive. Der er helt bestemt fordele at finde ved andre leasingmodeller, f.eks. hvis du ønsker at beholde bilen efter leasingperiodens udløb, eller hvis du vil bruge bilen som firmabil. Men ønsker du derimod en nem og simpel løsning med forsikring, reparation og service inkluderet i aftalen, så er privatleasing en oplagt form for leasing.

Med privatleasing kan følgende inkluderes i aftalen:

 • Ansvars-, kasko- og afleveringsforsikring
 • Reparation
 • Service
 • Glasforsikring
 • Vejhjælp
 • Vinterhjulsaftale
 • Ekstra kilometer

Du bestemmer selv

Du kan selv frit vælge, hvor mange af ovenstående løsninger du ønsker at inkludere i din aftale. I den forbindelse er det dog værd at nævne, at alle biler, leasede såvel som købte, altid skal være ansvarsforsikrede. Men om du ønsker vores forsikringspakke eller foretrækker andre tilbud, det bestemmer du selvfølgelig selv.

Slut med uforudsete udgifter

Privatleasing er blevet et populært valg blandt danskere, der ønsker alle de sædvanlige fordele ved at eje en bil, men uden de mange uforudsete udgifter, som har det med at snige sig ind på selv de allermest forsigtige bilister.

Ved starten af din leasingaftale opkræves en førstegangsydelse som ved alle andre leasingmodeller, dvs. en indledningsvis udbetaling for at overtage brugsretten til bilen. Herefter dækkes alle potentielle udgifter af din månedlige leasingydelse, og på den måde er det slut med alle tænkelige overraskelser i bilbudgettet.

Vælg selv dit kørselsbehov

Ligesom du selv kan vælge fra og til mellem vores forskellige tilvalgsmuligheder, så bestemmer du naturligvis også selv dit kørselsbehov. Hos Fleggaard Auto tilbyder vi følgende kørselsbehov:

 • 15.000 km./år
 • 20.000 km./år
 • 25.000 km./år
 • 30.000 km./år

Ligesom alle dine øvrige valg lægges dit kørselsbehov også oven i din månedlige leasingydelse. I den forbindelse skal det selvfølgelig nævnes, at du sagtens kan købe ekstra kilometer, i tilfælde af at du kører længere end på en normal måned.

Vi klæder dig godt på, før du leaser

Er du endnu ikke sikker på, om leasing er noget for dig? Hos Fleggaard Auto har vi en hel blog om leasing, hvor du kan finde indlæg om alle de vigtigste forhold vedrørende leasing. Hvem ejer bilen ved leasing, og hvilken betydning har bilens indregistrering for din leasingaftale? Besøg vores blog og bliv klogere på leasing.

Vi hjælper gerne

Ønsker du at tale med en af vores dygtige medarbejdere, så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Du kontakter os på tlf. 72 13 20 90.

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…