Hvad er forskellen på flexleasing og privatleasing?

Skadeanmeldelse - privatleasing

Flexleasing og privatleasing har hver deres fordele. Har du en speciel bil i tankerne, som er svært tilgængelig i Danmark, eller er du nærmere på udkig efter en nem leasingaftale og overskud i budgettet? I det følgende kan du blive lidt klogere på, om flexleasing eller privatleasing er det rette for dig. 

Flexleasing:

Med flexleasing kan du slippe for at betale den leasede bils fulde registreringsafgift med det samme. I stedet betaler du månedligt en procentdel af registreringsafgiften, hvor du de første tre måneder betaler 2%, og herefter betaler du 1% af registreringsafgiften de næste 33 måneder.

Ny bil med færre omkostninger

Med flexleasing slipper for at punge ud med et stort beløb som det første. I stedet betaler du en såkaldt førstegangsydelse, som kun er en procentdel af bilens pris, og så skal du også betale en månedlig ydelse til et leasingselskab for at lease bilen til dig.

Når din leasingperiode slutter

Når din leasingaftale ophører, skal bilens restværdi gøres op. Restværdien er en ny vurdering af bilens værdi på baggrund af, at den ikke længere er ny og har kørt et vist antal kilometer. I den forbindelse kan du nu vælge følgende:

  • Sælg bilen til en ny køber
  • Flexlease din bil på ny – nu som brugt bil og derfor til en billigere ydelse
  • Forlæng din leasingaftale 

Privatleasing:

Ved at privatlease får du alle glæderne ved at have egen bil men uden at skulle bekymre dig om uforudsete udgifter. Du betaler en fast månedlig ydelse for at privatlease din bil, og som en del af prisen står vi med alt ansvaret, hvis der skulle ske bilen noget.

Alle udgifter samlet i én aftale

Ved at privatlease kan du samle alle dine udgifter til bilbudgettet i én samlet aftale. Prisen på din aftale består af din månedlige ydelse, som bestemmes ud fra dit kørselsbehov, og de tilkøb, du ønsker at inkludere i aftalen. Her hos Fleggaard Auto tilbyder vi bl.a. følgende tilkøb.

  • – Kasko- og ansvarsforsikring
  • – Vejhjælp
  • – Vinterdæk
  • – Ekstra km
  • – Glasforsikring

Brugt bil i topkvalitet

Er du interesseret i at privatlease, så giver det bedste mening at privatlease en brugt bil frem for en ny. Det er nemlig typisk billigere, også selvom den kun er en håndfuld år gammel og kvalitetsmæssigt så god som ny. Skulle bilen mod forventning få brug for reparation, ja så dækker os fra Fleggaard Auto omkostningerne.

Flexleasing vs privatleasing

Er du på udkig efter en særlig bil, som typisk er mere luksuriøs, så er flexleasing en løsning for dig. Med flexleasing kan du få en bil importeret eks. fra Tyskland til en langt billigere udgift, og når leasingperioden er overstået, kan du frit vurdere, om du fortsat ønsker at lease bilen, eller om den skal sælges.

Har du det fint med en mindre brugt bil, og er du interesseret i at gøre det så nemt som muligt at have bil, så er privatleasing en oplagt løsning for dig. Her kan du nemlig få en bil, der er så god som ny, til en billig aftale og helt uden uforudsete omkostninger for service og reparation. 

Lyder privatleasing som noget for dig, eller er du lidt i tvivl? Vi har lavet en dybdegående gennemgang af privatleasing, som burde fortælle dig alt, du har behov for at vide. Ellers kan vi også anbefale en af vores andre sider, hvor vi kigger nærmere på fordelene ved privatleasing.

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…