Skal du købe eller lease din bil?

køber bil online

Hvad er bedst, leasing eller køb? Over de senere år har den danske leasingbranche været i rivende udvikling. Men hvorfor er der flere og flere, der leaser, og hvad er i virkeligheden den afgørende forskel på privatleasing og bilkøb?

Her hos Fleggaard Auto er vi specialiserede i privatleasing. Ved at privatlease bliver det mere overskueligt at få bil, og samtidig får du også mere forudsigelighed i bilbudgettet. Men hvad er den rette løsning for dig? Læs med her og bliv lidt klogere på de forskellige fordele og ulemper ved bilkøb og leasing.

Hvad er værd at overveje?

Når du skal vælge mellem bilkøb og privatleasing, bør du først få et overblik over dine præferencer. Det kan sammenlignes med at tage stilling til, om du foretrækker at være husejer, eller om du hellere vil bo til leje. Begge muligheder har hver sine fordele og ulemper, og der er ikke på den måde et rigtigt og forkert svar. Det handler i stedet om dig.

Finansiering og behov

Først og fremmest skal bilen finansieres, og i den forbindelse bør du forholde dig til, hvilken bil det skal være, og hvordan økonomien skal strikkes sammen. For at få mere klarhed kan det give mening at spørge dig selv om:

  • Hvilke krav har du til bilen?
  • Hvad er dit kørselsbehov?
  • Hvor længe ønsker du at beholde bilen?
  • Foretrækker du en høj udbetaling eller en løbende betalingsaftale?

Frihed og ansvar

Samtidig er det også værd at overveje frihed og ansvar. For nogle betyder ejerskab og frie tøjler meget, men typisk hænger det uadskilleligt sammen med mere ansvar og flere forpligtelser. I den sammenhæng bør du overveje, om det passer dig fint med større ansvarlighed for vedligeholdelsen af din bil, eller om du helst vil være fri.

Fordele og ulemper ved bilkøb

Bilkøb giver mening for folk, der ønsker at beholde deres bil i mange år. På kort sigt er der finansielle fordele ved at lease frem for at købe, men på lang sigt kan det være billigere at eje frem for at lease.

Når du ejer din bil, kan du bruge den, ligesom du vil, uden ekstra omkostninger. Når du privatleaser, skal du angive dit kørselsbehov, som er med til at bestemme dine månedlige udgifter for leasingaftalen. Får du brug for at køre flere kilometer end først angivet, skal du derfor betale lidt ekstra.

Fordele og ulemper ved privatleasing

Ved at privatlease kan du slippe for alle uforudsete udgifter. Du skal blot betale en førstegangsydelse for at overtage bilen, og herefter kan alle tænkelige udgifter såsom service, forsikring og reparation blive dækket af den månedlige ydelse.

Privatleasing kan mere eller mindre oversættes til bekymringsfri leasing. Overordnet set er privatleasing en dyrere løsning end andre former for leasing, men til gengæld undgår du enhver form for overraskelser i budgettet. Derudover indestår vi for bilens restværdi (link til tekst 1), når din leasingperiode slutter.

Hvad tænker du?

Har du spørgsmål til privatleasing, eller ønsker du at høre mere om vores løsninger, så står vi klar til at vejlede og rådgive på tlf. (+45) 72 13 20 90 eller auto@fleggaard.dk.

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…