VW privatleasing hos Fleggaard Auto

Er du på udkig efter en VW Privatleasing, hvor alle biludgifter er samlet under ét tag, således at du undgår dyre og til tider uforudsete udgifter i forbindelse med din bil? I så fald er du endt det rigtige sted. Hos Fleggaard Auto tilbyder vi VW Privatleasing af brugte leasingbiler. Vi har flere års erfaring med leasing til erhverv, og du er altså i trygge hænder hos os. Derudover har vi et dybdegående kendskab til alle vores brugte leasingbilers historik, idet de tidligere har været erhvervsbiler hos vores moderselskab, Fleggaard Leasing. 

Se vores udvalg her:

Andre biler:

 
 
 

Fordelagtig VW Privatleasing

Når du indgår en VW Privatleasing hos os, får du samlet stort set alle dine biludgifter under ét tag, da den månedlige ydelse inkluderer ansvars- og kaskoforsikring, tilbageleveringsforsikring, serviceaftale og reparationer. Det eneste, du skal medregne i dit eget budget, er ejerafgift og brændstof samt eventuelle tilkøb af ekstra km, vejhjælp og vinterdæk. 

Vælger du VW Privatleasing hos Fleggaard Auto, slipper du ikke blot for dyre og uforudsete udgifter; du får også lavere kapitalbinding samt mulighed for at køre med stil, så lang tid du ønsker. Vores private leasingaftaler løber typisk over 24-36 måneder, hvilket betyder, at du i løbet af 2-3 år kan skifte din nuværende leasingbil ud med en ny brugt leasingbil. Det giver dig mulighed for at køre med stil i forskellige biler.
Når din VW Privatleasingaftale udløber, tager vi bilen retur, og ønsker du at fortsætte med leasing hos os, stiller vi en ny brugt leasingbil til rådighed den dag, du afleverer den nuværende. Du undgår altså både uforudsete udgifter, afgiftsændringer og afskrivninger samt kringlede og uoverskuelige overtagelsesperioder med VW Privatleasing hos Fleggaard Auto.

Kontaktformular

Vil du vide mere, eller har du nogle spørgsmål?

Kontakt Nicolaj direkte eller udfyld formularen, så vender han retur hurtigst muligt (Typisk indenfor 24 timer i hverdage)

Nicolaj Boye Juul - Bilrådgiver Fleggaard Auto

Nicolaj Boye Juul

Bilrådgiver

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…