VW privatleasing hos Fleggaard Auto

Er du på udkig efter en VW Privatleasing, hvor alle biludgifter er samlet under ét tag, således at du undgår dyre og til tider uforudsete udgifter i forbindelse med din bil? I så fald er du endt det rigtige sted. Hos Fleggaard Auto tilbyder vi VW Privatleasing af brugte leasingbiler. Vi har flere års erfaring med leasing til erhverv, og du er altså i trygge hænder hos os. Derudover har vi et dybdegående kendskab til alle vores brugte leasingbilers historik, idet de tidligere har været erhvervsbiler hos vores moderselskab, Fleggaard Leasing. 

Loading...
12345

Søg blandt vores 164 biler

Fordelagtig VW Privatleasing 

Når du indgår en VW Privatleasing hos os, får du samlet stort set alle dine biludgifter under ét tag, da den månedlige ydelse inkluderer ansvars- og kaskoforsikring, tilbageleveringsforsikring, serviceaftale og reparationer. Det eneste, du skal medregne i dit eget budget, er ejerafgift og brændstof samt eventuelle tilkøb af ekstra km, vejhjælp og vinterdæk. 


Vælger du VW Privatleasing hos Fleggaard Auto, slipper du ikke blot for dyre og uforudsete udgifter; du får også lavere kapitalbinding samt mulighed for at køre med stil, så lang tid du ønsker. Vores private leasingaftaler løber typisk over 24-36 måneder, hvilket betyder, at du i løbet af 2-3 år kan skifte din nuværende leasingbil ud med en ny brugt leasingbil. Det giver dig mulighed for at køre med stil i forskellige biler.
Når din VW Privatleasingaftale udløber, tager vi bilen retur, og ønsker du at fortsætte med leasing hos os, stiller vi en ny brugt leasingbil til rådighed den dag, du afleverer den nuværende. Du undgår altså både uforudsete udgifter, afgiftsændringer og afskrivninger samt kringlede og uoverskuelige overtagelsesperioder med VW Privatleasing hos Fleggaard Auto.