VW Leasing

Går du med drømmen om at lease din næste bil i stedet for at investere i et køb? Så er Fleggaard Auto lige stedet for dig. Fleggaard Auto tilbyder privatleasing af forskellige modeller fra VW samt mange andre kvalitetsbevidste mærker. VW er et populært bilmærke, og det er der mange grunde til. 

Loading...
12345

Søg blandt vores 75 biler

Privatleasing af VW hos Fleggaard Auto

VW har altid haft et bredt udvalg af bilmodeller i forskellige størrelser og udtryk, samt VW er lige nu Danmarks meste solgte bil! VW er altså en favorit blandt os danskere, og det kan vi godt forstå her hos Fleggaard Auto. VW leasing er super nemt. Du får både forsikring, service- og reparationsaftale og tilbageleveringsforsikring til en fast månedlig ydelse. Du kender altså ved leasing hos Fleggaard Auto alle din bilafgifter på forhånd.

Hvis du er helt vild med VW og deres brede udvalg af forskellige typer af modeller, så bliver du glad for, at Fleggaard Auto har et nøje udvalgt sortiment, du kan vælge fra. Kom ind til Fleggaard Auto, få en god snak og se en masse lækre VW biler – mere simpelt bliver det ikke. Vi står desuden til rådighed med sparring, råd og vejledning, når det gælder privatleasing.