Toyota privatleasing

Leder du efter en førende Toyota privatleasing forhandler? Hos Fleggaard Auto har vi et stort udvalg af biler indenfor alle de bedst kendte bilmærker. Hos Fleggaard Auto har vi blandt andet en række forskellige modeller fra Toyota. 

Vi har desværre ikke nogen Toyota biler på lager i øjeblikket. Se vores biler forneden som kan leveres på 10 arbejdsdage.

no config found...

Andre biler:

 
 
 

Leasing af brugt Toyota

Leaser du en af vores Toyota modeller hos Fleggaard Auto, kan du se frem til at lease en bil, hvor køreegenskaberne er nøje efterset. Vores biler er nemlig brugte erhvervsbiler. Alle sammen er brugte biler fra vores moderselskab Fleggaard Leasing. Vi kender derfor hver enkelt af vores leasingbiler rigtig godt, og kender også til hele deres historik, da vi har haft dem fra start. Hver enkelt bils køreegenskaber kender vi nøje, da alle services er overholdt gennem os. Du kan med andre ord være sikker på at privatlease en god Toyota hos Fleggaard Auto, som nøje er efterset ned til mindste detalje.

Vores Toyota privatleasing er alle uden ekstra, uforudsete biludgifter. Med alle privatleasing biler hos Fleggaard Auto medfølger service og forsikring, da dette er inkluderet i leasingprisen.

Ønsker du at privatlease en af de populære Toyota modeller. Så kontakt os for nærmere info allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål, eller lave en aftale hvis du ønsker en prøvetur i en af vore Toyota modeller.

Kontaktformular

Kontakt Nicolaj direkte eller udfyld formularen, så vender han retur hurtigst muligt (Typisk indenfor 24 timer i hverdage)

Nicolaj Boye Juul - Bilrådgiver Fleggaard Auto

Nicolaj Boye Juul

Bilrådgiver

Åbningstider påsken

Den 23. marts.
Den 24. marts.
Den 25. marts.
Den 26. marts.
Den 27. marts.
Den 28. marts.
Den 29. marts.
Den 30. marts.
Den 31. marts.
Den 1. april.
Den 2. april.

Lukket
Lukket
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:30 – 16:30

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…