Seat Leasing

Hvis du går med overvejelserne omkring privatleasing af din næste bil, så kan du være sikker på, at Fleggaard Auto kan hjælpe dig! Vi har stor erfaring på området, og står altid klar med råd og vejledning – samt en god leasingaftale, når du er parat. 

Loading...
12345

Søg blandt vores 163 biler

Du er godt kørende med Seat leasing

Er du ovenikøbet rigtig glad for bilmærket Seat, så er du kommet det rigtige sted hen. Seat er et lækkert bilmærke, som er populært her i Danmark, og det er der god grund til. Seat er et bilmærke i konstant udvikling, der tilbyder biler i alle størrelser, forskellige modeller og med smarte funktioner, så du kan finde præcis den bil, der passer perfekt til dig.

Der er mange fordele ved at lease. For det første har Fleggaard Auto udvalgte modeller fra Seat stående, som er klar til at blive leaset – så hvis det er lige bilen for dig, så kan du køre den direkte hjem. Når du leaser, får du en fast månedlig biludgift, og med i denne pris er der blandt andet forsikring, service- og reparationsaftale samt tilbageleveringsforsikring. Det kan altså betale sig at lease – og så er det jo også en fordel, at du ved, hvad du har af faste udgifter til din bil hver måned.