Privatleasing

Fortsæt med at være godt kørende

Du privatleaser som udgangspunkt bilen over en periode på 24-36 måneder, alt efter hvad der passer til dine kørselsbehov. Når aftalen udløber, har du mulighed for at få udleveret en ny bil, på en ny privatleasingkontrakt, samme dag du indleverer den første leasingbil.

På den måde kan du fortsætte med at være godt kørende, uden at skulle bekymre dig om afgiftsændringer, værditab, reparationer eller service på bilen.

Dine kørselsbehov ændrer sig

Når du privatleaser, kan du skifte bil løbende, som dine bilbehov ændrer sig.

Et bilkøb finansieres over en længere årrække, hvorfor man som bilkøber skal gøre sig en del tanker om, hvilken bil man har behov for de næste mange år.

Med en privatleasing aftale, kan du løbende udskifte bilen som dine bilbehov ændres, uden at skulle hæfte for en større kapitalbinding, og bekymre dig om eventuelle værditab på bilen. 

Glem alt om værditab

Med privatleasing skal du i det hele taget slet ikke bekymre dig om afgiftsændringer, værditab eller mekaniske skader, du hæfter ikke for nogen af delene, det gør vi.

Du kan derfor roligt skifte fra én privatleasingaftale til en ny, uden at skulle tænke på et eventuelt tab, som kan forekomme ved udskiftning af et finansieret bilkøb, som endnu ikke er færdigbetalt. 

Spørgsmål?

Kontakt os

Loading...
Privatleasing - Fleggaard Auto - Mercedes

Følge med i vores bilunivers

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loading...