Peugeot Leasing

Hos Fleggaard Auto tilbyder vi leasing af mange smarte biler. Vi har f.eks. et stort udvalg af biler fra Peugeot, som du kan lease til en fornuftig pris. Vores udvalg dækker over biler, som vi kan garantere kvaliteten på. Vi har nemlig håndplukket bilerne netop til dette formål, og du skal derfor ikke bekymre dig om eventuelle skader eller mangler på bilen.

Loading...
12345

Søg blandt vores 163 biler

Forsikring og service? Intet problem hos Fleggaard Auto

Vores modeller fra Peugeot er smarte biler, der er gode til både familier og enkeltpersoner. I flere af vores modeller finder du plads til barnevogne eller feriekufferterne. I andre af vores modeller kan drage fordel af størrelsen og funktioner, som måske egner sig bedst til enkeltpersoner eller et liv i byen. Her tænker vi særligt på parkeringssensor samt 2-zone klimaanlæg. Skal du på ferie med ungerne eller kæresten, kan du med fordel benytte dig af fartpiloten.

Hos Fleggaard Auto vil vi gerne gøre leasing nemt for dig. Derfor har vi valgt at lægge kasko, service, forsikring m.m. ind i prisen på din månedlige udgift. Dette betyder også, at du ikke skal bekymre dig om dette, men at du i stedet kan nøjes med en enkelt betaling om måneden, og herefter skal du bare nyde din lækre bil.