Hvorfor Fleggaard Auto?

Vores ”garage” i Vejle bugner af brugte erhvervsleasingbiler fra vores moderselskab, Fleggaard Leasing, hvor de alle er blevet professionelt vedligeholdt gennem hele leasingperioden, hos nøje udvalgte samarbejdspartnere. Du er dermed så godt som garanteret et bekymringsfrit brugtbilskøb, når du handler hos os.

Udover brugte biler med de bedst tænkelige stamtavler, sørger vi selvfølgelig også for, at alle biler gennemgår et værkstedstjek ved en ekstern samarbejdspartner, samt får en ind- og udvendig rengøring, inden de parkeres hos os her i Vejle.

Bilerne er vel at mærke brugte, men de skal føles som nye.

Alle muligheder for at blive godt kørende

I vores garage finder du et bredt udvalg af bilbrands. Vi specialiserer os i at give dig den bedste rådgivning i ræset mod drømmebilen, uden at være begrænset af viden om ét bestemt bilbrand eller model.

Om enten du er på jagt efter et simpelt transportmiddel til den rigtige pris, familiebilen med alt det praktiske udstyr eller den luksuriøse mærkebil, ja, så er vi der til at give dig lige netop den vejledning du har brug for.

Glem alt om banken, vi finansierer bilen efter dine behov

I tvivl om ruten mod den perfekte bilfinansiering for dig? Intet problem, vi tilbyder både købekontrakt, privat-, flex- og erhvervsleasing af vores brugte leasingbiler. Du kan derfor roligt lade os navigere dig, mod den perfekte bilfinansiering for dig og din biløkonomi.

Udover vores kompetencer som rådgivningseksperter, kan vi ydermere finansiere din bil gennem Santander bank. Læs mere her.

Køb din bil online - få den parkeret i indkørslen inden for 14 dage

Hos os kan du købe din bil online, såvel som i bilhuset. Ved online køb sørger vi for, at din nye bil holder parkeret i din indkørsel, inden for 14 dage. Bilkøb har aldrig været nemmere.

Ring eller skriv til os for yderligere spørgsmål til online køb.

En del af Fleggaard koncernen

Fleggaard Auto er en del af den danske familiekoncern Fleggaard Holding A/S, som i dag har ca. 1.750 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 7 mia. kroner. Familiekoncernens aktiviteter strækker sig lige fra detail- og grossisthandel, hotel og restaurationsbranchen, erhvervsleasing af biler og varevogne – og nu også salg samt privat- og flexleasing af brugte leasingbiler. 

Vores søster leasingselskab på Sjælland, FOCUS flex leasing er eksperter i flex- og splitleasing. FOCUS flex er kendt for sin professionelle og personlige kundeservice, gode sparring og engagerede medarbejdere.

Hos Fleggaard Auto ønsker vi at tilbyde kunderne attraktive biler, med de bedste stamtavler. Ung alder, lav kilometerstand og pletfri skadehistorik. Vores biler er brugte erhvervsleasingbiler, nøje udvalgt fra vores moderselskab, Fleggaard Leasing, som kender alle sine biler indgående, da deres biler er blevet vedligeholdt professionelt hos udvalgte partnerværksteder igennem hele leasingperioden. Dette dybdegående kendskab kommer bilglade kunder til gode, når vi håndplukker de allerbedste biler til bilhuset i Vejle.

Udfyld dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Loading...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loading...

Åbningstider

Vores bilrådgivere hos Fleggaard Auto er eksperter inden for brugte biler, købekontrakter og leasing. Kig forbi butikken i Vejle for en personlig snak med vores rådgivere - de er altid klar på en kop kaffe og en uforpligtende snak. Vi ses hos Fleggaard Auto.

Mandag - torsdag       

Fredag       

08.30 - 16.30

08.30 - 15.00

Søndag 11.00 - 14.00Åbningstiderne er ikke gældende juleaften, 1. og 2. juledag, nytårsaften og nytårsdag. 

Åbningstider helligdage

Skærtorsdag   

LUKKET

Langfredag LUKKET

Påskedag                          

LUKKET

2. påskedag LUKKET         

St. Bededag

LUKKET    

Kr. Himmelfartsdag

LUKKET   

Grundlovsdag   LUKKET

Pinsedag                            

11.00 - 16.00

2. pinsedag LUKKET

Kontakt os

Loading...
Loading...

Nicolaj Boye Juul

Fleggaard Auto

Bilrådgiver

Tlf: 22 65 56 96
Email: nbj@fleggaard.dk

Fleggaard Auto

Bødkervej 87100 Vejle72 13 20 90