Nissan Leasing

Er du glad for bilmærket Nissan - og kunne du godt tænke dig at privatlease din næste bil? Så er du kommet det rigtige sted hen, for det kan Fleggaard Auto sagtens hjælpe dig med. Det er måske første gang, at du overvejer at anskaffe en bil, ellers så overvejer du måske blot, om Nissan skal være mærket på din næste bil? Uanset, hvad din grund er, så kan du føle dig i gode hænder her hos Fleggaard Auto, da vi har masser af erfaring på området. 

Loading...
12345

Søg blandt vores 163 biler

Vælg Fleggaard Auto til privatleasing

Nissan er et populært bilmærke her i Danmark, og derfor tilbyder vi et hav af biler i forskellige størrelser, med diverse udstyrsmodeller og andre smarte funktioner. Det gør det selvfølgelig nemmere for dig at finde præcis den bil, der passer perfekt til dig og dit eller familiens liv. 

Hvis du vælger at privatlease din Nissan gennem Fleggaard Auto, får du for en fast månedlig biludgift der inkluderer forsikring, service- og reparationsaftale samt tilbageleveringsforsikring. Det kan altså godt betale sig at privatlease, hvis du ønsker mere overblik og stabilitet omkring din biløkonomi. Besøg Fleggaard Auto, lad os få en god snak om, hvad vi kan tilbyde dig, samt se det store udvalg af håndplukkede Nissan modeller klar til leasing.