Mercedes Leasing

Her på siden finder du vores udvalg af brugte Mercedes biler til privatleasing. Leasing er en smart måde at få en lækker bil på, som ikke koster dig spidsen af en jetjæger. Leasing giver dig nemlig mulighed for at leje bilen på månedlig basis, og på denne måde kan du spare penge samtidig med, at du nyder en luksusbil som Mercedes. 

Loading...
12345

Søg blandt vores 56 biler

Spar besværet – forsikring og service er inkl.

Hos Fleggaard Auto tilbyder vi lækre biler i god stand, som vi i øvrigt har håndplukket til dette formål. Vi kender til samtlige af vores bilers historik og tidligere formål, og vi kan derfor forsikre dig om, at de er i rigtig god stand.

Leasing er ikke bare smart, det er også en god måde at slippe for besværet. I hvert fald hvis du handler hos Fleggaard Auto. Vi har nemlig valgt at smide forsikring, kasko, service m.m. ind under den månedlige betaling, så du slipper for uforudsete udgifter. Du kan i stedet nyde en lækker køretur i din nye, brugte bil. Vores biler fra Mercedes kan fås i flere modeller, så du både har mulighed for at vælge en børnevenlig udgave til familieudflugten, eller en mindre bil til dine gøremål inde i byen. Så bliver det ikke nemmere!