Mazda privatleasing

Hos Fleggaard Auto tilbyder vi et stort udvalg af Mazda privatleasing biler. Leasing er gennem de seneste få år blevet en anden måde at have bil på. På den måde kan man undgå mange af de udgifter, der er forbundet med at eje en bil. Såsom forsikring og service. Hos Fleggaard Auto har vi et væld af forskellige modeller fra japanske Mazda. Mazda producerede deres første personbil i 1960, og er siden blevet et stort og anerkendt japansk bilmærke verden over.

Se vores udvalg her:

Andre biler:

 
 
 

Leasing af brugt Mazda

Alle privatleasingbiler hos Fleggaard Auto er brugte erhvervsbiler fra vores moderselskab Fleggaard Leasing. Vi kender derfor alle vores leasingbiler. Vi kender den enkelte bils historik og alle service er overholdt gennem os. På baggrund af dette udvælger vi kun de bedste leasingbiler til private

Privatleaser du en Mazda hos os, kan du være sikker på at lease en god bil. Hos Fleggaard Auto modtager du ikke ekstra uforudsete udgifter. Privatleaser du en Mazda gennem Fleggaard Auto er leasingen inklusiv service og forsikring. Mazda Privatleasing er en god idé for dig, som ikke ønsker at eje en bil, men i stedet har brug for en god bil, hvor du ikke behøver at forholde dig til andet end at nyde friheden, der kommer med en bil.

Kontaktformular

Vil du vide mere, eller har du nogle spørgsmål?

Kontakt Nicolaj direkte eller udfyld formularen, så vender han retur hurtigst muligt (Typisk indenfor 24 timer i hverdage)

Nicolaj Boye Juul - Bilrådgiver Fleggaard Auto

Nicolaj Boye Juul

Bilrådgiver

Åbningstider Sommer

Vi holder lukket i uge 29 (fra d. 15. juli – d. 21. juli) grundet sommerferie, men er tilbage igen mandag d. 22. juli.

Henvendelser fra uge 29 vil blive besvaret hurtigst muligt i uge 30. Vi ønsker jer en rigtig god sommer.

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…