Volvo leasing

Hos Fleggaard Auto tilbyder vi et stort udvalg af forskellige modeller fra kvalitetsmærket Volvo, og du kan være helt sikker på, at udvalget er i top. Vi håndplukker nemlig vores biler nøje, så vi kan tilbyde det absolut bedste indenfor brugte biler. Derudover kan vi tilbyde dig en god pris på en privatleaset Volvo, hvor du kan undgå besværet med at tænke på reparationer og service. Vi har nemlig gjort det let for dig ved at inkludere dette i din månedlige betaling af din leasingbil. Så bliver det da ikke nemmere!

 
 

Leasing af Volvo hos Fleggaard Auto

Vores udvalg af modeller fra Volvo er fremragende. Uanset om I er en familie med behov for en ny, stor bil, eller om du bare skal have en god bil til din hverdag, så kan vi anbefale Volvo. I flere af vores modeller får du også parkeringssensor, så du kan stille bilen sikkert på selv den mest fyldte parkeringsplads. Derudover kan du få Volvo med anhængertræk, hvis du har behov for at køre en tur med trailer eller andre påhæng. Volvo står for mange som et mærke, der har stor fokus på kvalitet og sikkerhed – og netop derfor er den populær som leasingbil.

Volvo leasing

XC60 | V40 | XC40 | V60 | S90 | V90 CC |

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger
Solgt

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…