Opel leasing

Er du vild med bilmærket Opel og tanken om at lease din næste bil? Så står Fleggaard Auto klar med lige netop den hjælp, du har brug for. Her taler vi om et bilmærke, der er rigtig populært blandt os danskere, og det er der god grund til. Opel-biler kan fås i et hav af forskellige størrelser og udstyrsmodeller, så du kan finde den bil, der matcher dit behov. Desuden varierer modeller fra Opel meget i design og ikke mindst prisklasser. Opel er altså et mærke for alle – beregn din egen leasingpris direkte på vores hjemmeside.

 
 

Privatleasing af Opel hos Fleggaard Auto

Det bliver ikke nemmere at lease en bil end hos Fleggaard Auto. Når du leaser din bil, betaler du en fast pris i måneden – i prisen får du blandt andet forsikring, service- og reparationsaftale samt tilbageleveringsforsikring inkluderet. Det smarte ved en fast månedlig pris er også, at du på den måde kender dine udgifter til bilen hver måned mere sikkert, og det er jo altid en fordel. Se hele vores udvalg af Opel-biler til privatleasing på fleggaardauto.dk. Vi har mange, der står til rådighed til leasing med det samme, så det er bare om at få en aftale i hus, der passer dig og dit liv.

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger
Solgt

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…