Mercedes Benz leasing

Med leasing af en bil fra Mercedes-Benz er du sikker på at få det, du søger i en bil. Bilmærket fra Tyskland, der er populært i hele verden, giver dig al den luksus, du har brug for. Du kan privatlease en af vores spændende modeller fra Mercedes-Benz til en fast månedlig ydelse. Vi står for de uforudsete udgifter som reparationer samt serviceaftaler og forsikringer. Alt du selv skal stå for, er brændstof og ejerafgift. Med andre ord får du altså fuld sikkerhed i din biløkonomi, når du vælger vores Mercedes-Benz-leasing hos Fleggaard Auto.

 
 

Mercedes-Benz-leasing er biler i verdensklasse

Med en af vores Mercedes-Benz-modeller får du alt det, du kunne drømme om i en bil. Du kan få lige den model, der passer til dit kørebehov og din familie. Du er sikret design, teknologi, funktionalitet, sikkerhed og komfort i højeste klasse. Som om det ikke skulle være nok, så kan du med leasing af Mercedes-Benz hos Fleggaard Auto også være sikker på, at du leaser en brugt bil i særklasse. Vi har nemlig håndplukket de bedste af vores tidligere erhvervsleasingbiler. Når du leaser en Mercedes-Benz hos os, får du derfor fuld sikkerhed i din biløkonomi og biler i absolut verdensklasse.

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger
Solgt

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…