Kia leasing

Går du med overvejelserne om at lease en bil? I så fald er du landet det rette sted. Det er måske første gang, du står og overvejer at anskaffe dig en bil, eller så er det bare ved at være tid til en ny eller ny brugt bil? Uanset, hvad din situation og grund til at overveje leasing er, så er du i trygge hænder hos Fleggaard Auto.

 
 

Leasing af Kia hos Fleggaard Auto

Hvis du er helt vild med mærket Kia, så er du i hvert fald kommet det helt rigtige sted hen. Kia er et rigtig lækkert bilmærke, som kan imødekomme mange behov. Kia tilbyder biler i alle størrelser, med forskellige designs og mange udstyrsfunktioner. Det er en fordel for dig, da du er sikker på at kunne finde en Kia, der passer perfekt til dig og dit liv.

Det bliver ikke nemmere at privatlease din Kia end hos Fleggaard Auto! For en fast månedlig ydelse får du en service- og reparationsaftale. På den måde er du mere sikker på din månedlige udgift til bilen, og det er jo altid en fordel. Der er altså mange fordele ved at ty til privatleasing af en Kia. Udregn din foretrukne privatleasingpris direkte på vores hjemmeside.

Kia leasing

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger
Solgt

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…