Kia Leasing

Går du med overvejelserne om at lease en bil? I så fald er du landet det rette sted. Det er måske første gang, du står og overvejer at anskaffe dig en bil, eller så er det bare ved at være tid til en ny eller ny brugt bil? Uanset, hvad din situation og grund til at overveje leasing er, så er du i trygge hænder hos Fleggaard Auto.

Loading...
12345

Søg blandt vores 163 biler

Leasing af Kia hos Fleggaard Auto

Hvis du samtidig er helt vild med mærket Kia, så er du i hvert fald kommet det helt rigtige sted hen. Kia er et rigtig lækkert bilmærke, som kan imødekomme mange behov. Kia tilbyder biler i alle størrelser, med forskellige designs og mange udstyrsfunktioner. Det er en fordel for dig, da du er sikker på at kunne finde en Kia, der passer perfekt til dig og dit liv.

Det bliver ikke nemmere at privatlease din Kia end hos Fleggaard Auto! For en fast månedlig ydelse får du blandt andet forsikring, service- og reparationsaftale og tilbageleveringsforsikring. På den måde er du mere sikker på din månedlige udgift til bilen, og det er jo altid en fordel. Der er altså mange fordele ved at ty til privatleasing af en Kia. Kom ind til Fleggaard Auto, og hør mere om dine muligheder.