Ford Leasing

Elsker du bilmærket Ford, og synes du, at privatleasing lyder som noget, der kunne passe til dig og din familie? I så fald står Fleggaard Auto klar med lige præcis den hjælp, som du har brug for. Fleggaard Auto tilbyder et bredt udvalg af forskellige ford-modeller klar til leasing. Ford er et bilmærke, der er rigtig populært, og igennem årene har Ford udviklet deres modeller. I dag er Ford et af de førende bilmærker inden for moderne og innovative udstyrspakker, designs og med en bred vifte af modeller, når det kommer til størrelse.

Loading...
12345

Søg blandt vores 56 biler

Ford leasing hos Fleggaard Auto

I dag er Ford et af de førende bilmærker inden for moderne og innovative udstyrspakker, designs og med en bred vifte af modeller, når det kommer til størrelse.

Du kan få mange lækre modeller fra Ford, og det er ligegyldigt, hvilket behov du har, når det kommer til plads, funktionalitet, udstyr osv. Uanset, hvad du helt konkret har brug for i en bil, så er det helt sikkert, at Ford kan levere det. Privatleaser du din Ford hos Fleggaard Auto, får du forsikring, service- og reparationsaftale og tilbageleveringsforsikring med i prisen for en fast månedlig ydelse. På den måde er du sikker på at kende alle dine biludgifter på forhånd. Kom ind til Fleggaard Auto og få en snak om leasing af din næste bil.