BMW Leasing

Her hos Fleggaard Auto finder du et bredt udvalg af smarte leasingbiler fra BMW. Vi har mange flotte biler fra de bedste mærker, og du kan derfor finde netop den bil, du altid har ønsket dig. Den tyske bilproducent BMW er kendt for den gode kvalitet og høje standard i komfort – og hos Fleggaard Auto er dette også tilfældet. Vi udvælger nemlig vores biler med omhu, og vi kender hver enkelt bils historik, så du kan være helt tryg ved din leasingaftale.

Loading...
12345

Søg blandt vores 84 biler

BMW leasing til enkeltpersoner og familie

Vores udvalg af modeller fra BMW er stort, og du kan derfor nyde godt af dette uanset din familie- og boligsituation. Vi har store biler, som har plads til både børn og barnevogn, som vil være gode til en kør-selv-ferie. Men vi har også lækre modeller, som kan være en fordel at have, hvis du bor midt inde i byen.

Derudover kan du med fordel vælge at lease en bil hos os, da du kan spare besværet ved uforudsete udgifter. Vi har nemlig gjort det nemt for dig ved at inkludere både service og forsikring i din månedlige ydelse, så du ikke behøver tænke på dette. Du kan i stedet nyde en lækker køretur i en flot, ny, leaset bil fra Fleggaard Auto.