Sådan gør du, når du skal privatlease

Find din drømmebil

Hvis du går og overvejer en privatleasingaftale, skal du først og fremmest finde lige netop din drømmebil, blandt vores mange bilmærker og modeller. Vi kan hjælpe dig med at blive godt kørende i en mindre bybil, en familiebil med plads til 5 eller 7 personer, eller en lækker firmabil med en masse udstyr – uanset hvad du søger, lover vi at gøre vores absolut bedste, for at finde den helt perfekte bil til dig og dine kørselsbehov. 

Fastsæt dine kørselsbehov

Når først drømmebilen er fundet, skal du blot fastsætte dit årlige kørselsbehov.

Når du privatleaser en bil, afhænger den månedlige ydelse af, hvor mange kilometer du kører årligt i leasingbilen. Tilkøber du ekstra kilometer (udover de 15.000 km vi har som standard), uden at få dem alle brugt, får du beløbet for de ekstra tilkøbte kilometer refunderet, efter aftalens udløb.  Sætter du til gengæld kørselsbehovet for lavt, bliver du faktureret for de overkørte kilometer. 

Opfylder du kravene til en privatleasing aftale?

For at kunne privatlease en af vores brugte leasingbiler, skal du leve op til vores fire kriterier for privatleasing.

Lever du ikke op til kravene? Så ring til os eller send en mail - så hjælper vi dig gerne med at finde en alternativ løsning til finansieringen af din drømmebil. 

4 krav

  • Du skal være minimum 25 år gammel

  • Du må ikke være registreret i RKI

  • Leasingaftalen skal løbe over minimum 24 måneder

  • Dit kørselsforbrug må ikke ligge på over 50.000 km årligt

Når du privatleaser din bil hos os, er både forsikring og service inkluderet i prisen. Derudover er det også muligt at tilkøbe:

  • Vejhjælp

  • Vinterdæk

  • Ekstra kilometer

Kunne du tænke dig at tilkøbe nogle af ovenstående punkter? Eller har du noget helt andet du kunne tænke dig at tilkøbe til din privatleasing aftale? Kontakt os, så giver vi et uforpligtende tilbud!

Er du i tvivl om du lever op til vores privatleasing vilkår?

Skriv til os lige her:

Loading...

Vil du følge med i vores bilunivers?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loading...