Privatleasing

Privatleasing er til dig, der ønsker en stabil biløkonomi i hverdagen

Prisen er inklusiv

✔ Kasko- og ansvarsforsikring

✔ Serviceaftale

✔ Reparationer

✔ Tilbageleveringsforsikring

Derudover får du:

✔ Fast månedlig ydelse

✔ Ingen bekymringer om værditab

✔ Frihed til at skifte bil oftere

Hvorfor privatleasing?

Ved en privatleasing aftale hos Fleggaard Auto, har du muligheden for at køre i en ny brugt bil, til en fast månedlig ydelse - uden uforudsete regninger. Den månedlige ydelse du betaler er inklusiv forsikring, service og reparationsaftale samt tilbageleveringsforsikring - privatleasing er derfor en fordel for dig, der foretrækker at køre i en ny brugt bil, hvor du kender alle dine biludgifter på forhånd. 

Når man vælger en billeasing, er det dog vigtigt at man kender sit kørselsbehov på forhånd, da antallet af kilometer man kører, har en indflydelse på den månedlige ydelse. Det er dog muligt at tilkøbe ekstra kilometer, hvis man får behov for at køre længere end oprindelig aftalt. De ekstra tilkøbte kilometer som du ikke får brugt, bliver tilbagebetalt efter aftalens udløb.

Fleggaard leasing - privatleasing
Fleggaard billeasing

Brugte leasingbiler - største værditab er mistet

Vores udvalg af biler, er brugte leasingbiler. Bilerne er dermed fyldt med ekstraudstyr, som der ikke skal betales ekstra for – det er allerede i bilen! Derudover er det største værditab af bilen allerede mistet, samtidig med at registreringsafgiften er lavere, end hvad den ville være på en ny bil. 

Der er derfor en del penge at spare, ved leasing af en brugt bil, frem for en ny bil.

Stort udvalg af bilmærker

Fleggaard Leasing udbyder leasingbiler fra stort set alle bilmærker, hvilket gør at vi hos Fleggaard Auto, har et bredt udvalg af bilmærker og modeller. På den måde slipper vores kunder for at tage forbi mere end ét bilhus, for at opleve flere slags bilmodeller og mærker - hos os er de fleste bilmærker samlet under ét tag.

Kender alle bilernes historik

Alle biler hos Fleggaard Auto, er brugte leasingbiler fra Fleggaard Leasing. Bilerne hos os er nøje udvalgt blandt hundredevis af leasingbiler, og kun de bedste modeller med pletfri skadehistorik, ung alder og lav kilometerstand udvælges til bilhuset. Derudover har alle bilerne været professionelt vedligeholdt hos udvalgte partnerværksteder gennem hele leasingperioden, hvilket gør at vi kender bilernes fulde historik. Derudover gennemgår alle biler en Applus BrugtbilsAttest samt en klargøring, for at sikre os, at bilen lever op til vores kvalitetskrav, og fremstår som en ny bil.

Ved at privatlease en brugt bil hos Fleggaard Auto, er du dermed sikret en bil med den bedst tænkelige stamtavle, til den bedste pris.

Spørgsmål til privatleasing?
Kontakt os

Loading...
Privatleasing - Fleggaard Auto - Audi

Se udvalget af privatleasingbiler

Se hele udvalget af privatleasingbiler. Mangler du en pris eller andre informationer? Så kontakt os via kontaktformularen på siden eller her.

Husk at privatleasing ydelsen er inklusiv kasko- og ansvarsforsikring, serviceaftale, reparationer samt tilbageleveringsforsikring. 

Se privatleasingbiler

Tilbyder flere former for leasing

Udover privatleasing, tilbyder vi også flexleasing. Flexleasing er for dig der ønsker en større fleksibilitet ved leasingaftalen - her betales der kun en forholdsmæssig afgift, dog betaler du selv for service, forsikring og reparationer på bilen. Efter leasingaftalens udløb, skal du enten købe bilen eller sælge den for restværdien som bilen står til - vi hjælper selvfølgelig gerne med at få bilen solgt, hvis du gerne vil slippe for selv at stå for handlen.

FDM privatleasing kontrakt

Vi anvender udelukkende FDM-godkendte privatleasingkontrakter. Læs mere om FDM leasingkontrakter, samt hvilke fordele det har for dig som kunde.