Leasing af bil til private

Hos Fleggaard Auto tilbyder vi privatleasing af vores brugte leasingbiler. Bilerne er tidligere erhvervsleasingbiler fra vores moderselskab Fleggaard Leasing. Vi kender derfor bilernes fulde historik og udvælger kun de absolut bedste modeller til vores bilhus. Så med billeasing hos Fleggaard Auto leaser du altid en tilfredsstillende bil.

Leasing af bil – slut med uforudsete biludgifter

Privatleasing er for dig der ønsker at samle dine biludgifter. Når du privatleaser en bil hos os, er den månedlige ydelse inklusiv kasko- og ansvarsforsikring, serviceaftale, reparationer og tilbageleveringsforsikring. Derudover har du mulighed for at tilkøbe vejhjælp, vinterdæk og ekstra km.

Det eneste du skal medregne i dit bilbudget, udover den månedlige leasingydelse, er ejerafgift og brændstof. Med en privatleasingaftale er det derfor slut med dyre, uforudsete regninger i din biløkonomi.

Lavere kapitalbinding – mere udskiftning

Udover en stabil biløkonomi, får du ydermere en lavere kapitalbinding ved en privatleasingaftale. En privatleasingaftale løber oftest over 24-36 måneder, hvorefter vi tager bilen retur. Du skal derfor ikke bekymre dig om afgiftsændringer og afskrivning på bilen.

Når leasingaftalen udløber, har du mulighed for at få en ny leasingbil udleveret, samme dag du afleverer den nuværende leasingbil. På den måde kan du fortsætte med at være godt kørende, uden at skulle bekymre dig om et evt. tab på den første bil. Vi indestår nemlig for restværdien på bilen, IKKE dig.

Spørgsmål til privatleasing?

Kontakt os

Loading...

Værd at vide om privatleasing

Kender du de mange fordele ved privatleasing? Udover en stabil biløkonomi, får du ydermere en lavere kapitalbinding samt hyppigere udskiftningsmuligheder af din bil, uden værditab. 

Læs mere om de mange fordele ved privatleasing via linket herunder.

Sådan gør du, når du skal privatlease

Er du i tvivl om hvordan du kommer i gang med privatleasing? Læs mere om hvad du skal være opmærksom på, når du leaser en bil privat, samt hvordan du kommer igang.

Tilbagelevering af leasingbil

Er du i tvivl om, hvad du skal være opmærksom på, ved tilbagelevering af en privatleasingbil?

Læs mere om hvad du skal forholde dig til efter endt leasingperiode, via linket herunder. 

Serviceaftale & forsikring

Når du privatleaser en bil er både serviceaftale og reparationer inkluderet i den månedlige ydelse. Du skal derfor ikke bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger eller service på bilen, det betaler vi. Derudover er både kasko- og ansvarsforsikring inkluderet i prisen hos os, så du får en så stabil biløkonomi som muligt.

Læs mere om serviceaftale, reparation og forsikring på en privatleasingbil lige her.

Vejhjælp & forsikring i udlandet

Ved du hvordan du skal forholde dig til vejhjælp og forsikring, når du tager din privatleasingbil med til udlandet? Vi har lavet en oversigt over alt du skal vide, når du tager til udlandet i din privatleasingbil, som er forsikret gennem os.

Skadeanmeldelse

Har du fået en skade på din privatleasingbil? Eller måske du bare er nysgerrig på, hvordan proceduren foregår, når uheldet har været ude? Læs mere om hvordan du forholder dig til en skadeanmeldelse på en privatleasingbil her.

Fleggaard leasing - privatleasing

Skal du fortsætte med at være godt kørende?

Når din privatleasingaftale udløber, har du mulighed for at få udleveret en nyere bil til privatleasing, samme dag du afleverer din nuværende privatleasingbil. På den måde har du muligheden for at skifte bil hver 2.-3. år, alt efter hvor længe du vælger at privatlease ad gangen. Læs mere om muligheden for at fortsætte med at være godt kørende her. 

Privatleasing - Fleggaard Auto - Audi

Se udvalget af privatleasingbiler

Se hele udvalget af privatleasingbiler og priser. Der kommer løbende flere brugte leasingbiler på lager der kan privatleases, så hold dig opdateret her på siden eller kontakt os, hvis det er en bestemt bil du er på jagt efter.

Se privatleasingbiler