VW leasing

Går du med drømmen om at lease din næste bil i stedet for at investere i et køb? Så er Fleggaard Auto lige stedet for dig. Fleggaard Auto tilbyder privatleasing af forskellige modeller fra VW samt mange andre kvalitetsbevidste mærker. VW er et populært bilmærke, og det er der mange grunde til.

 
 

Privatleasing af VW hos Fleggaard Auto

VW har altid et bredt udvalg af bilmodeller i forskellige størrelser og udtryk. VW er en favorit blandt os danskere, og det kan vi godt forstå her hos Fleggaard Auto. VW leasing er super nemt. Du får både en service- og reparationsaftale til en fast månedlig ydelse. Du kender altså ved leasing hos Fleggaard Auto alle din biludgifter på forhånd.

Hvis du er helt vild med VW og deres brede udvalg af forskellige typer af modeller, så bliver du glad for, at Fleggaard Auto har et nøje udvalgt sortiment, du kan vælge fra. Udregn din egen leasingpris som passer perfekt til dig og din økonomi direkte på vores hjemmeside – mere simpelt bliver det ikke. Vi står desuden til rådighed med sparring, råd og vejledning, når det gælder privatleasing.

VW leasing

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger
Solgt

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…