Peugeot 208 leasing

Leasing hos Fleggaard Auto giver dig alle fordelene ved at køre i en lækker bil. Forskellen er, at du slipper for at skulle investere mange penge. På den måde har de fleste mulighed for at køre i en flot bil, hvilket et stigende antal danskere det seneste årti har haft glæde af. Hos Fleggaard Auto sikrer vi dig et bredt udvalg af bilmodeller til favorable priser. Mange års erfaring med leasing gør, at du kan stole på, at den bil du leaser, altid vil leve op til dine forventninger til kvalitet og komfort.

 
 

En lille bil med meget plads

Blandt udvalget af Peugeot kan du eksempelvis vælge en Peugeot 208, der i flere år har været den foretrukne minibil blandt danskerne. Bilen har et sporty udtryk, og så er den oplagt til dig, der bor i byen, som har behov for at kunne bevæge dig rundt på en nem måde. Trods bilens størrelse er der plads til at have passagerer på bagsædet, så flere kan få glæde af oplevelsen af at køre i en Peugeot 208. Alt teknik er nemlig gemt af vejen, så der er mere plads i bilen. Bilen skuffer næppe, så du kan trygt lease den hos os og få en god oplevelse, både hvad angår service og køreoplevelse.

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger
Solgt

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…