Opel Vivaro leasing

Har du brug for et praktisk køretøj, der opfylder alle de behov dit erhverv forudsætter? Så kan du indstille søgningen nu. Vi kan her præsentere Opel Vivaro, der er en yderst praktisk vogn til at transportere mindre såvel som større produkter.

Vognen har en funktionel kabine, så du nemt og effektivt kan udføre arbejdet, og så er der mange opbevaringsmuligheder med et stort handskerum, ligesom du kan nyde en kop kaffe på farten, som du kan placere i kopholderen. Derudover er Opel Vivaro yderst komfortabel med et innovativt styrepanel, ligesom sædet er justerbart, så er rattet også, så du kan få den bedste kørestilling. For høj sikkerhed er der desuden installeret en aktiv vejbaneassistent, der korrigerer og advarer mod bilens retning, hvis du skulle forvilde dig en smule i den anden vejbane.

 
 

Håndplukker de bedste modeller

Hos Fleggaard Auto gør vi altid en stor indsats for at være på forkant med de nyeste modeller. Det betyder, at du har et bredt udvalg, når du ønsker at lease en bil, der passer til dine behov. Med mange års erfaring kan du være forsikret om, at vi håndplukker de bedste modeller, og så er priserne favorable. Dermed opnår du den bedste handel med en yderst høj service.

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger
Solgt

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…