Opel Corsa leasing

Den nye Opel Corsa repræsenterer kulminationen på 120 års teknologi og innovation fra den tyske bilgigants side. Er du interesseret i at lease en Opel Corsa, kan du glæde dig over, at vi har et udvalg i flere farver, så du kan finde den, du bedst kan lide.

 
 

Fordelagtige priser

Uden at foretage den helt store investering kan bilen nu blive din ved leasing. Priserne hos Fleggaard Auto er fordelagtige, hvilket både gælder i forhold til bilens færdigheder og goder, men i særdeleshed også når det kommer til den gode service, vi tilbyder. Som om det ikke er nok, er der i vores privatleasing tilbud også service og vedligeholdelse.

Opel Corsa-modellen så første gang dagens lys i 1982, og den er siden solgt i intet mindre end 13,6 millioner eksemplarer på verdensplan. Det siger en del om bilens kvalitet og evne til at møde de behov, den moderne bilist i dag har. Den nyeste version lever op til det gode ry. Bilen er nemlig mere handy og økonomisk end nogensinde før, og så er den perfekt til dig, der bor i byen og nemt skal kunne komme rundt.

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger
Solgt

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…