Ford C Max leasing

Har du set dig lun på en Ford C-MAX, fordi den passer lige til dine behov med rummeligheden, de gode køreegenskaber og det fornuftige brændstofforbrug? Det er også en populær og elegant MPV, så vi forstår dig godt. Men heldigvis kan drømmen hurtigt og nemt blive virkelighed, hvis du leaser en Ford C-MAX gennem privatleasing med Fleggaard Auto. Her skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter. Med leasing af Ford C-MAX betaler du et månedligt beløb, der indeholder forsikringer, reparationer og serviceaftale. Du skal kun medregne ejerafgift og brændstof oveni den månedlige ydelse. Er du klar til at lease din nye, brugte Ford C-MAX?

 
 

Vi udvælger kun de bedste leasingbiler

Med Ford C-MAX-leasing er du sikret en brugt bil, som lever op til alle dine standarder. Vi ved nemlig altid, hvilken stand de brugte biler er i, fordi vores leasingbiler tidligere var en del af Fleggaard Autos erhvervsleasingbiler. På den måde kender vi alle bilerne, så du ikke får uforudsete problemer. Med leasing af Ford C-MAX får du altså ikke kun en bil, der bygger på den populære Ford Focus. Du får også en sikkerhed med en månedlig ydelse. Læs meget mere om leasing her på siden.

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger
Solgt

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…