Ford S Max leasing

Drømmer du om at sætte dig bag rattet i en Ford S-MAX og tage hele familien med på eventyr? Men har du ikke råd til at købe den nyeste model hos bilforhandleren? Så er vores løsning med leasing af din Ford S-MAX en god model for dig. Med privatleasing hos Fleggaard Auto samler vi alle dine biludgifter ved Ford S-MAX-leasing, så du ved, hvad du skal af med hver måned. Du betaler en ydelse, der indeholder både serviceaftale, reparationer, kasko- og ansvarsforsikring samt tilbageleveringsforsikring. Så kan du fokusere på at komme afsted på nye oplevelser i din leasede Ford S-MAX.

 
 

Flere fordele ved en ny, brugt bil

Hos Fleggaard Auto kan du privatlease vores brugte leasingbiler, herunder også Ford S-MAX. Men bare rolig. Selvom bilerne er brugte, kender vi deres fulde historik. De brugte leasingbiler har nemlig tidligere været erhvervsleasingbiler fra Fleggaard Leasing, der er vores moderselskab. Vi udvælger de bedste modeller til privatleasing, så du er sikret en leasing af Ford S-MAX af højeste kvalitet. Udover fordelen ved at kende dine faste udgifter til bilen, så har leasing af brugte biler i 24-36 måneder også den fordel, at du ikke skal bekymre dig om afskrivning på bilen.

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger
Solgt

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…