Hvad betyder restværdi i privatleasing?

Nye bilafgifter på plads

Overvejer du at lease, men er du lidt forvirret over de forskellige former for leasing og de talrige måder at strikke en leasingaftale sammen på? Her hos Fleggaard Auto ønsker vi at klæde dig ordentligt på, før du indgår en leasingaftale, og i denne omgang skal det handle om restværdien ift. privatleasing.

Hvad er restværdien, og hvilken betydning har den for din leasingaftale? Ved finansiel leasing bestemmer restværdien, hvilket beløb du skal købe eller sælge bilen videre for, når din leasingaftale slutter. Ønsker du ikke at stå med ansvaret for bilens fremtid, så er operationel leasing løsningen for dig.

Hvad er restværdi ved leasing?

En leasingaftale består typisk af tre nøgletal: førstegangsydelse, månedlig ydelse og restværdi. Førstegangsydelsen er et indledningsvist beløb, som du betaler for at overtage brugsretten til bilen, mens den månedlige ydelse er din løbende betaling over den aftalte leasingperiode. Restværdien er kort fortalt den pris, som bilen forventes at blive solgt for, når din leasingaftale udløber.

Hvorfor kaldes det restværdi?

Over din leasingperiode betaler du en procentdel af bilens registreringsafgift over den månedlige ydelse, og når aftalen engang når sin slutdato, vil registreringsafgiften derfor være mindre end oprindeligt. Netop derfor kaldes det restværdi.

Flexleasing – et fordelagtigt billån

Flexleasing, som også kaldes finansiel leasing, fungerer på mange måder som et billån. Fra leasingaftalens start afbetaler du på bilens købspris over leasingperioden, og når leasingperioden så er slut, skal du enten købe eller sælge bilen for restværdiens beløb. Alternativt kan du også vælge at fornye din leasingaftale og fortsætte med at betale et månedligt beløb frem for hele restværdien.

Privatleasing – en langsigtet biludlejning

Ved privatleasing, også kaldet operationel leasing, kan leasingaftalen i højere grad sammenlignes med biludlejning. Her betaler du typisk lidt ekstra i månedlig ydelse, men til gengæld skal du hverken tænke på service, reparation, forsikring eller restværdi. Sker der noget med bilen, så står vi som dit leasingselskab med alt ansvaret, og når din leasingperiode udløber, tager vi os af restværdien og bilens videre fremtid.

Fordelene ved privatleasing hos Fleggaard Auto

Her hos Fleggaard Auto tilbyder vi at samler alle tænkelige udgifter i én samlet aftale, så du aldrig skal forholde dig til bilejerens uforudsete udgifter og i stedet får et gennemsigtigt og totalt forudsigeligt bilbudget.

Hvad er dit kørselsbehov?

Når du laver en privatleasingaftale, har dit kørselsbehov en vis indflydelse på aftalens samlede pris. Vi skal med andre ord have en nogenlunde præcis vurdering af, hvor langt du typisk har tænkt dig at køre i bilen, før vi kan regne prisen ud.

Hvilke tilkøb skal inkluderes i aftalen?

Når du privatleaser en bil af os, kan du vælge mellem en række tilkøb til din leasingaftale. Dine tilkøb betales ligeledes over den månedlige ydelse og inkluderer blandt andet:

  • Kasko- og ansvarsforsikring
  • Vejhjælp
  • Vinterdæk
  • Ekstra km
  • Glasforsikring

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til privatleasing, eller ønsker du at høre mere om vores løsninger, så står vi klar til at vejlede og rådgive på tlf. (+45) 72 13 20 90 eller auto@fleggaard.dk.

Er du endnu ikke helt overbevist om privatleasing, så kan du også blive lidt klogere på vores leasingaftaler og forskellen på flexleasing og privatleasing, før du går videre.

Åbningstider Sommer

Vi holder lukket i uge 29 (fra d. 15. juli – d. 21. juli) grundet sommerferie, men er tilbage igen mandag d. 22. juli.

Henvendelser fra uge 29 vil blive besvaret hurtigst muligt i uge 30. Vi ønsker jer en rigtig god sommer.

Reserver bilen her

Dine kontakoplysninger
Byttebil
Har du en bil du skal sælge inden du kan købe ny?
Vi giver dig en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen.
Hvis ja, udfyld da:
Indtast årgang
Serviceaftale
Serviceaftale er altid inkluderet med i vores priser.

Det du får med er:
- service1
- service1
- service1
- service1
- service1
Levering
Levering af din nye og top klargjorte bil:
Levering på hjemmeadresse (eksempel 1800 kr)
Ønsker du levering af bil
Hvis ja, udfyld da hvilken adresse bilen ønskes leveret til

Hvis nej, vælg da en primær og sekundær dato og tid, bilen kan hentes.
Intast primær dato
Intast primær tid
Intast sekundær dato
Intast sekundær tid
Ekstra bemærkninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er bestilling af bilen, som giver dig mulighed for at reservere bilen til køb. Du får på den måde førsteretten til at gennemføre en handel med os.

Denne bestilling er ikke bindende for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at sælge bilen til en anden kunde, i tilfælde af at du fortryder købet af bilen. 

Hvis vi ikke modtager svar inden x dage…