Honda Leasing

Hos Fleggaard Auto kan du privatlease et bredt udvalg af forskellige Honda-modeller og selvfølgelig også mange andre lækre bilmærker. Hvis leasing tiltaler dig mere, i stedet for at ty direkte til køb af en ny bil, så står vi hos Fleggaard Auto klar med lige præcis den hjælp, som du har brug for. Der er et utal af forskellige Honda-mærker, og de varierer alle i design, funktionalitet og størrelse. 

Loading...
12345

Søg blandt vores 163 biler

Privatleasing? Find din næste Honda hos Fleggaard Auto

Så hvis du er helt vild med mærket, og godt kunne tænke dig et lease en Honda, så kan du være sikker på, at Fleggaard Auto kan levere, hvad du har brug for i en bil. Kom ind til Fleggaard Auto, lad os få en snak og du kan samtidig se udvalget af Honda biler, du kan lease.

Der er mange fordele ved at privatlease din næste Honda hos Fleggaard Auto. Ved privatleasing betaler du en fast månedlig ydelse og inkluderet i den pris, får du blandt andet forsikring, service- og reparationsaftale og tilbageleveringsforsikring. Der er altså mange fordele, du kan nyde godt af, hvis du vælger at lease din næste Honda hos Fleggaard Auto. Kom ind til Fleggaard Auto og hør mere.