Ford Leasing hos Fleggaard Auto

Hos Fleggaard Auto tilbyder vi Ford privatleasing af brugte biler. Hvis du vælger en leasingaftale hos os, kan du både være sikker på at få en fordelagtig leasingaftale uden uforudsete udgifter samt en brugt Ford, hvis historik vi kender fuldt ud. Med Ford Privatleasing hos os får du nemlig fingrene i tidligere erhvervsbiler fra Fleggaard Leasing. Derudover tilgodeser vores Ford Privatleasing brugeren, altså dig, ved at samle alle de vigtige biludgifter.

Loading...
12345

Søg blandt vores 163 biler

Slut med uforudsete udgifter med Ford privatleasing 

Alt fra kasko- og ansvarsforsikring til serviceaftale, reparationer og tilbageleveringsforsikring er en del af den månedlige leasingydelse hos os. Har du brug for ekstra km, vinterdæk eller vejhjælp? I så fald kan du tilkøbe det til leasingaftalen. Det eneste, du selv skal stå for i forhold til biludgifter, er ejerafgift, brændstof og selvfølgelig den månedlige ydelse.

Med Ford Privatleasing hos Fleggaard Auto får du ikke blot en mere stabil biløkonomi, du får også større gennemsigtighed i din leasingaftale. Det skal være slut med kringlede og uforståelige leasingaftaler, som forvirrer. Hos Fleggaard Auto får du en simpel leasingaftale uden skjulte gebyrer eller udgifter. Vi tilbyder desuden også en lavere kapitalbinding på 24-36 måneder, hvorefter vi tager bilen retur og stiller en ny til rådighed, hvis du ønsker det.
Er du træt af at skulle bekymre dig om afgiftsændringer og afskrivninger? Med Ford privatleasing hos os skal du ikke bekymre dig om dette, for vi står nemlig til ansvar for restværdien og ændringer – og altså ikke dig.