Byt din gamle bil til en ny

Ombyt din gamle bil til en ny

Når du køber en en af vores brugte leasingbiler, har du mulighed for at få en ombytningpris for din gamle bil i bytte. Din bil bliver vurderet ud fra markedsværdien på den pågældende model. Vi skal derfor bruge oplysninger såsom kilometerstand, alder og bilens generelle tilstand, for at kunne sammenligne priser på lignende modeller på markedet, i samme stand som din. 

Vurderingsprisen på din gamle bil fratrækkes prisen på din nye brugte leasingbil. Vurderingsprisen kan dog også bruges til en udbetaling ved indgåelse af en privat-, flex- eller erhvervsleasingaftale. 

Ønsker du at få en vurdering af din bil?

Overvejer du at købe en ny brugt leasingbil? I så fald kan vi give dig en uforpligtende vurdering af din nuværende bil. Ud fra bilens vurderingspris kan du få et finansieringstilbud på en af vores brugte leasingbiler, både hvis du er interesseret i en købekontrakt eller en privat-, flex-, eller erhvervsleasingaftale.

Udfyld kontaktformularen nederst på siden, så vil du blive kontaktet af en bilrådgiver hurtigst muligt.

Det skal sælgerne bruge, for at kunne vurdere din bil

For at kunne vurdere din bil, skal vores bilrådgivere bruge følgende oplysninger fra dig:

1. Bilens registrerings nummer

Først og fremmest skal bilrådgiverne bruge bilens registrerings nummer. På den måde kan de finde oplysninger om bilens alder, reg. dato, nummerplade etc.

2. Kilometerstand

Derudover skal de vide hvor mange kilometer bilen har kørt, da dette har en stor indflydelse på bilens vurderingspris. 

3. Bilens udstyr

Bilrådgiverne skal også vide hvilket ekstraudstyr der er i bilen, for at kunne give en så nøjagtig vurderingspris som muligt.

4. Ind- og udvendige billeder

Når du har sendt ovenstående oplysninger via kontaktformularen herunder, vil du blive ringet op ad en bilrådgiver. De kan evt. bede om at få tilsendt ind- og udvendige billeder af bilens tilstand, for at kunne give en endelig vurdering af bilen.

Send alle ovenstående oplysninger via vores kontaktformular herunder, så vil du blive kontaktet af en bilrådgiver hurtigst muligt. 

Ønsker du en ombytningspris?
Kontakt os

Loading...

Vil du følge med i vores bilunivers?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loading...
Privatleasing - Fleggaard Auto - Mercedes