Bilfinansiering

Hos Fleggaard Auto tilbyder vi bilfinansieringer i form af købekontrakt eller releasing af vores brugte leasingbiler. Læs mere om vores mange finansieringsformer herunder. 

Er du i tvivl om hvilken bilfinansiering der passer til dine behov? Husk at du altid er mere end velkommen til at tage en uforpligtende snak med vores rådgivere om bilfinansieringer. Det handler om at finde den løsning der passer bedst til dig og dine kørselsbehov. 

Købekontrakt

Hvis du ønsker en købe en af vores brugte leasingbiler, er det muligt at få bilen finansieret gennem Fleggaard Finans A/S. Læs mere om vores købekontrakter her.

Privatleasing

Få samlet dine biludgifter med en privatleasingaftale. Hos os er den månedlige ydelse inklusiv forsikring, serviceeftersyn, reparationsaftale og tilbageleveringsforsikring. Læs mere om privatleasing her. 

Flexleasing

Med en flexleasingaftale har du mulighed for at købe drømmebilen. Læs mere om fordelene ved flexleasing her.

Erhvervsleasing

Der er penge at spare når du erhvervsleaser en brugt leasingbil. Beskatningsgrundlaget er lavere på biler der er 3 år gamle eller ældre, hvilket giver en attraktiv månedlig ydelse. Læs mere om erhvervsleasing af brugte leasingbiler her.

Byt til nyt

Hos os er det muligt at få ombyttet din bil til en ny. Vurderingsprisen laves ud fra markedsprisen på din bil, og den kan bruges som udbetaling til enten en købekontrakt eller leasingaftale. Læs mere om ombytning her.

Ønsk en bil

Fandt du ikke bilen du ledte efter på vores hjemmeside? Skriv til os hvilken bil du drømmer om, så vil vi undersøge hvorvidt det er muligt for os at skaffe bilen til dig, til lige netop den finansiering du ønsker dig. Læs mere om ønskebiler her.

Kunne du tænke dig en uforpligtende snak om bilfinansiering?

Kontakt os her

Loading...