Citroen Leasing

Går du med overvejelserne om at lease din næste bil, eller måske er det din første gang? Hos Fleggaard Auto kan du med en privatleasingsaftale køre i en nyere brugt Citroën til en fast månedlig ydelse. Citroën er et yderst populært bilmærke, som mange tyer til pga. brandets store udvalg i forskellige størrelser og modeller. Alle kan finde en Citroën, der passer til deres behov. 

Loading...
12345

Søg blandt vores 163 biler

Citroen leasing – for dig der er bidt af det franske

Den månedlige ydelse, du betaler, er inklusiv forsikring, service- og reparationsaftale og tilbageleveringsforsikring. Ved privatleasing af en Citroën kender du altså alle dine udgifter til bilen på forhånd.

Citroën er et bilmærke, der er kendt for sit brede udvalg af forskellige designs af biler samt størrelser. Især deres variationer af modellernes størrelser gør, at enhver familie kan finde en Citroën, der imødekommer de fleste behov. Citroën er kendt for at gå sine egne veje, når det kommer til udvikling, og det kan også ses på deres udvalg af vidt forskellige biler. Leasing af en Citroën er derfor bestemt værd at overveje. Fleggaard Auto står klar til at hjælpe dig med rådgivning angående privatleasing, så du leaser den Citroën, der passer perfekt til dig.